Felpörögtek az események: Ben Affleck már össze is költözött új kedvesével

Noémi

Vajon mit szól ehhez Jennifer Garner?

Valahogy mindig hittünk abban, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck egyszer mégis kibékülnek. Hiszen ők azok, akik a szakítás után is nagyon jóban maradtak, együtt nevelik a gyerekeket, sőt, még együtt is laktak. Most azonban fordult a kocka...

Olvasd el ezt is!
12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

A napokban derült ki ugyanis, hogy Ben már ki tudja, mióta randizik egy ismert producerrel, Lindsay Shookus-szal. A páros 2015-ben találkozott először, ám akkor mindketten házasságban éltek. Bár hivatalosan csak 3 hónapja járnak együtt, bennfenntesek arról számoltak be, hogy már 2015 óta viszonyt folytatnak, és amikor ez kiderült, nemcsak Jennifer Garner, hanem Lindsay exférje, Kevin Miller is kiborult, hiszen akkor még házasok voltak.

A napokban lefotózták az újdonsült párost
Olvasd el ezt is!
Hoppá! Vele randizik most Ben Affleck

Most azonban már nyíltan vállalja a kapcsolatát a páros, olyannyira, hogy a nő állítólag Bennél lakik a színész Los Angeles-i otthonában, a környéken pedig többször látták őket együtt vacsorázni.

És hogy mit szól ehhez Jennifer? Állítólag abszolút jól viseli a dolgot, és igyekszik jóban maradni exével, főképp a gyerekek miatt.

Le a kalappal Jen előtt!