Ez hogyan lehetséges?! Előkerült egy színész, aki jobban hasonlít Tom Hardy-ra, mint maga Tom Hardy!

Getty Images
Kerekes Vivien

Akár ikertestvéreket is alakíthatnának, akkora a hasonlóság!

Olvasd el ezt is!
Gyászol a világsztár: Tom Hardy nyílt levelét senki sem tudja könnyek nélkül végigolvasni, akinek volt már kutyája

A legújabb Pókember-film alatt biztos, hogy néhányan összeráncolták a homlokukat, amikor az egyik gonosztevő képében felbukkant Tom Hardy. Mivel eddig szó sem volt arról, hogy a színész is szerepelne a szuperhősös moziban, érthetően sokan meglepődtek a fordulaton. De ne dőljetek be az illúziónak, valójában nem ő vállalt rövid szerepet a filmben. Aki ugyanis megharcolt Pókemberrel, valójában egy teljesen más színész!

Logan Marshall-Green viszont egy az egyben úgy néz ki, mint Tom Hardy, ezért nagyon sok rajongó állt értetlenül a jelenet láttán. Sőt, nem csak ők, hanem sokszor a riporterek is összezavarodnak, amikor a srác megjelenik a vörös szőnyegen. Nem egyszer fordult már elő, hogy többen is összetévesztették Tom Hardy-val. Nem csoda, nézd csak, mekkora a hasonlóság!

forrás: Getty Images
forrás: Getty Images
forrás: Getty Images

A Pókember-film után volt, aki kijelentette: nem hajlandó elhinni, hogy Tom és Logan a való életben nem testvérek! És hogy mit szólnak ehhez a színészek? Logan elárulta, hogy mivel van már egy ikertesója, hozzászokott ahhoz, hogy folyton összekeverik egy másik emberrel. Az, hogy Tom Hardy-hoz is hasonlítják, számára csak dicséret.

Olvasd el ezt is!
Nem hiszünk a szemünknek! A fiatal Alec Baldwin egy az egyben úgy néz ki, mint Ryan Gosling

Szerinted is olyanok, mint az ikrek? A sztárvilágban nem ők az egyetlenek!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Színészek és dublőreik: 10 páros, akik megdöbbentően hasonlítanak egymásra