Nem hiszünk a szemünknek! A fiatal Alec Baldwin egy az egyben úgy néz ki, mint Ryan Gosling

Kerekes Vivien

Eddig észre sem vettük, mekkora a hasonlóság!

Olvasd el ezt is!
Ettől elolvadsz! Ryan Gosling és kislánya a legcukibb apa-lánya páros Hollywoodban: hát nem édesek együtt?

Akárhányszor meglátjuk Ryan Goslingot egy filmben, rögtön az jut eszünkbe, hogy Eva Mendes igazi mázlista! A színész ugyanis nemcsak sármos és jóképű, hanem elképesztően tehetséges is. Azt például tudtad, hogy a Kaliforniai álom felvételein TÉNYLEG ő zongorázik, és nem csak úgy tett, mintha?

De most mégsem ezért beszélnek róla olyan sokan az interneten, a napokban ugyanis kiderült, hogy Ryannek van egy ikertestvére! Na jó, sajnos nem szó szerinti értelemben, és nem is Magyarországon; néhány rajongó azt fedezte fel, hogy a most 59 éves Alec Baldwin kiköpött Ryan Gosling volt 30 évvel ezelőtt. Nézd csak, mennyire szembetűnő a hasonlóság!

Noha személyiségüket tekintve a két színészben nincs túl sok közös vonás, a képeket összevetve egyértelmű, hogy a frizurájuk és a szemük nagyon hasonló. Arról nem is beszélve, hogy mindketten ugyanazzal a nézéssel bűvölik meg a kamerát, kétségkívül sikeresen!

Olvasd el ezt is!
Mi lesz veled, Eva Mendes? Ryan Gosling két gyönyörű nőt ölelget, és nagyon élvezi!

Persze rajtuk kívül még akad néhány híresség, aki simán elmenne ikertestvérnek is. Szerinted az alábbiak közül kik hasonlítanak egymásra a legjobban?

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
Sztárok, akik nagyon hasonlítanak egymásra