Lekövérezték Kelly Clarksont: a reakciója teljesen felbolygatta az internetet!

Getty Images
Kerekes Vivien

Az énekesnő nagyon frappánsan vágott vissza a trolloknak!

Olvasd el ezt is!
Kulcsár Edina bombaformában van, de így is kövérnek érzi magát

Kelly Clarkson kislánya még 2014-ben született meg, tavaly pedig egy kisfiúval bővült a család. Ezért nem csoda, hogy az énekesnő úszik a boldogságban, és ezt semmi sem ronthatja el nála. Már többször is kijelentette, hogy egyáltalán nem érdekli, mit gondolnak mások a külsejéről, most pedig ismét megmutatta a magabiztosságát.

Az énekesnő Twitter-oldalára érkezett a napokban egy bántó komment azzal az üzenettel, hogy "kövér vagy". Kelly pedig nem törölte a hozzászólást, de nem is hagyta figyelmen kívül, hanem szimplán annyit válaszolt:

...és még mindig baromi király :P

Azzal, hogy ilyen viccesen és lazán vágott vissza a trollnak, sikerült kivívnia az internet elismerését is. Nem sokkal később ugyanis ellepték a Twittert a rajongói reakciók arról, hogy az énekesnő mennyire dögösen néz ki még mindig, és elképesztően király, amiért így reagálta le a dolgot. Mi pedig nagyon is egyetértünk velük!

Olvasd el ezt is!
Nyilvánosan lekövérezte magát Lucy Hale – a rajongók kiakadtak a Pretty Little Liars sztárján!

Sajnos nem ritka, hogy Hollywoodban lekövérezik a hírességeket, akkor is, ha nincs baj az alakjukkal, és akkor is, ha épp nemrég szültek gyermeket. Az alábbi sztárok például nemegyszer megkapták már a trolloktól, hogy ideje fogyni.

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Sztárok, akiket lekövéreztek