4 tévhit a pasikról, amit felejts el, ha meg akarod érteni őket

Getty Images
Birta Brigi

Bye-bye mítoszok!

Olvasd el ezt is!
Hol laknak az igazi csődörök? Kiderült, melyik városban a legjobb a szex

Nincsenek érzelmeik

Valahogyan az a tévhit alakult ki az emberekben, hogy a férfiaknak nincsenek érzelmei, mert az azonnal a gyengeséggel társul. Attól, hogy sok pasi kevésbé mutatja ki, ugyanannyi érzelem van bennük is. Csupán arról van szó, hogy máshogyan fejezik ki!

Szexmániások

Több kutatás is kimutatta már, hogy a tartós párkapcsolatokban a nők nagyobb számban kezdeményeznek szexet, mint a férfiak. Az viszont igaz, hogy a társadalmi viszonyok hatására úgy tűnik, mintha a férfiak csak a szexet keresnék, és a nőknek el kellene „menekülniük” ez elől. Valójában az a helyzet, hogy mindkét nem egyformán vágyik rá, de a férfiak mutatják ezt ki jobban!

Olvasd el ezt is!
Ezt kell megtenned egy első randin, hogy legyen második – a férfiak szerint

Utálják, ha többet keres a barátnőjük

Nos, nyilván nem tesz jót egy pasi férfiasságának, ha úgy érzi, nem ő gondoskodik a kedveséről, illetve egzisztenciában alulmarad, de egy intelligens pasas ezt is kezelni tudja. Főként ha te is úgy állsz hozzá, hogy ne legyen ezzel gond.

Csak a külső érdekli őket

A pasiknak az számít, hogy milyen feszes a popód és mekkora a melled? Talán a kisfiúknak, akik csak a bulira mennek, igen. De ha igazi párt keresel, az nem a külsőd alapján fog beléd szeretni, szóval ezen soha ne stresszelj.

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
A 7 legelterjedtebb párkapcsolati mítosz