Ezt kell megtenned egy első randin, hogy legyen második – a férfiak szerint

Kerekes Vivien

Most a srácok árulták el, mi a titka annak, hogy második randira is elhívjanak.

A romantikus vígjátékoknak köszönhetően tiniként mindannyian elhittük, hogy a randizásnak vannak kimondatlan szabályai. Hogy várd meg, míg a pasi keres először, ne add magad könnyen, és semmiképp se feküdj le vele az első randin. Valljuk be, a modern ismerkedés világában viszont kissé feje tetejére álltak a dolgok, és már közel sem biztos, hogy a 15-20 évvel ezelőtti szabályok megállják a helyüket.

Olvasd el ezt is!
Pasik bevallották: ebből jöttek rá, hogy a barátnőjük nem az Igazi

Az első randi pedig hatalmas fontossággal bír, hiszen sokszor ez az egyetlen lehetőség, hogy megmutasd, milyen különleges ember is vagy valójában. Sajnos könnyen megeshet, hogy épp rosszabb napod van, stresszesebb vagy, és nem sikerül annyira egy hullámhosszra kerülnöd a pasival, aki egyébként nagyon bejön neked. Sőt, hogy nem is tudjuk, milyen szabályokat kellene betartanunk, a dolog csak még nehezebbé válik. Most néhány srác elárulta, mit kellene tennie egy nőnek, hogy elhívják második randevúra.

Legyen meg az oda-vissza kommunikáció. Válaszolj teljes gondolatokkal, egész mondatokban, és kérdezz te is a randipartneredről.

-

Az első randim a mostani barátnőmmel nagyon jól sikerült, és teljesen felvillanyozott, hogy még aznap este megírta üzenetben, mennyire szuperül érezte magát. Ha megpróbálsz "menőnek" látszani, és "megváratni a pasit", azzal túl sok negatív energiát és gondolatot sugárzol magadból.

-
Olvasd el ezt is!
Többé nem titok! Ha egy pasi ezt csinálja, sokkal jobb lesz vele a szex

Ettől kicsit furának tűnhetek, de szerintem nagyon szexi, ha egy lány enni akar az első randin. Tegyük fel, hogy beülünk valahova inni, mire ő közli, hogy "olyan éhes vagyok, együnk valamit". Ez számomra azt sugallja, hogy nagyon nyitott és menő csajról van szó, aki nem foglalkozik az állandó diétával. Ez ellágyítaná a szívemet.

-

Amire tisztán emlékszem az első randinkról a barátnőmmel: elrakta a telefonját, nyitott és lelkes volt a beszélgetések közben, nem rejtette el a személyiségét, és nem késett el.

-
Olvasd el ezt is!
6 tipp távkapcsolatban élőknek

Legyél kedves, barátságos, érdeklődő, és jelezd, hogy vonzódsz a másikhoz. Esetleg csókold meg a randi végén. Én biztosan nem utasítanék el egy második találkát azzal a lánnyal, aki előbb csókol meg engem, mint én őt.

-

Ha pedig további szuper tippekre van szükséged, nézd végig a galériát, és válaszd ki innen a randizós frizurádat!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
9 frizuratipp randevúra