Budapesten bulizik az Alkonyat sztárja: bikiniben pózol a magyar fővárosban!

Noémi

Most akkor fél Hollywood Budapesten bandázik?

Olvasd el ezt is!
Ezeket bármikor újranéznénk: kedvenc esküvőink a mozivászonról

Még csak pár órája számoltunk be arról, hogy egy olvasónk találkozott Ashton Kutcherrel és Mila Kunis-szal, máris egy másik világsztár érkezéséről írhatunk: ő pedig nem más, mint az egykori gyereksztár, Dakota Fanning!

Olvasd el ezt is!
Dőlt a pénz a Twilight-aukción! Nem fogod elhinni, mennyit fizettek Bella Swan eljegyzési gyűrűjéért

Az Alkonyat vámpírja tavasszal már járt nálunk: itt forgatta ugyanis A Halál angyala című könyv alapján készülő filmet. Sőt, júniusban is ideutazott, akkor bikiniben is megmutatta magát, amint barátnővel épp az egyik fővárosi fürdőben lazulgattak.

Most pedig újra – vagy még mindig Budapesten lehet a szépség, aki egy napja tette fel a következő videót Instagram-oldalára:

Ahhoz pedig kétség sem férhet, hogy Dakota rajong Budapestért: korábban is több híres emlékműnél készített képet a világsztár, ha pedig nem csak a munka miatt tér vissza hozzánk, akkor biztos, hogy imád itt lenni!

De nem Dakota az egyetlen, aki szívesen tölti itt az idejét: Eva Mendes is jó ideje tartózkodik a fővárosban kisebb-nagyobb szünetekkel, amíg kedvese, Ryan Gosling forgat. Eva a napokban áradozott Budapestről, és elmesélte, a minap itt száríttatta be a haját, és manikűröztetett is...

Mi azért nagyot néznénk, ha a fodrásznál épp Eva Mendes mellett melíroznának bennünket...


Ryan Gosling is sok időt tölt nálunk: ez a fotósorozat is itt készült a szívtipróról!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Ryan Gosling és Budapest a GQ-ban