Több mint 10 év után a Bűbájos boszorkák főszereplői végre megtették azt, amire mindenki várt

Kerekes Vivien

Már úgy vártuk, hogy sor kerüljön erre!

Olvasd el ezt is!
Van nála kitartóbb színésznő? Már nem rákos a Bűbájos boszorkák sztárja, de még mindig nem nyugodhat meg teljesen

Kicsivel több mint 10 év telt el a sorozat legutolsó része óta, a szereplők pedig mai napig próbálnak közeli kapcsolatot ápolni egymással. Persze ezt nem mondhatjuk el Alyssa Milano és Shannen Doherty helyzetéről; a két színésznő ugyanis nyíltan vállalta anno, hogy egyáltalán nem kedvelik egymást. Szépen kifejezve. Talán még te is emlékszel, a viszonyuk annyira elfajult, hogy 2001-ben Prue karakterét ki is írták a sorozatból, és Rose McGowan került a helyére Paige szerepében.

Azóta a két színésznő szinte sosem beszélt egymással, ha pedig nyilatkoztak erről az időszakról, egyikük sem mondott túl kedves dolgokat a másikról. De most megtörtént, amire minden rajongó vágyakozott. Alyssa és Shannen ugyanis elárulták, hogy elásták a csatabárdot, és felvették egymással a kapcsolatot. Sőt, még az is kiderült, közös programot is szerveztek, hogy több időt tudjanak együtt tölteni. És hogy mi okozta ezt a hirtelen váltást? Alyssa szerint az idő nagyon sokat segített abban, hogy felnőttebb gondolkodásmódjuk legyen.

Szerintem amin ő keresztülment, és az anyaság az én életemben, ezek megváltoztatják az embert. Nagyon boldog vagyok, hogy már jól érzi magát. Minden nap imádkoztam érte, és már alig várom, hogy találkozhassunk

- -mesélte Alyssa.
Olvasd el ezt is!
Sztárpárok, akik felbukkantak egymás tévésorozatáiban – Te kiszúrtad őket?

Különösen jó hír ez mindenkinek, aki tiniként imádta a Bűbájos boszorkákat, hiszen bármennyire is sikerült elrejteniük a rossz érzéseket a felvételeken, egészen más volt így nézni a sorozatot. Ki tudja, talán a jó viszonynak köszönhetően még az is előfordulhat, hogy Shannen Doherty is felbukkan a Bűbájos boszorkák folytatásában?

És ha már a témánál vagyunk: ezek a színészek külön kérték, hogy írják ki karakterüket a sorozatokból. Gondoltad volna?

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 kedvenc színészed, aki maga kérte, hogy írják ki a sorozatból