Van nála kitartóbb színésznő? Már nem rákos a Bűbájos boszorkák sztárja, de még mindig nem nyugodhat meg teljesen

Getty Images
Noémi

Shannen Doherty keményen megküzdött a rákkal, de még nincs vége a dolognak...

Olvasd el ezt is!
Szuper hír! A kezelések után először mutatta meg magát Shannen Doherty!

A Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 című sorozatok sztárja pár hete nyilatkozott arról, hogy úgy fest, a hónapokig tartó kemoterápia és sugárkezelés sikeres volt, és legyőzte a rákot. Ám sajnos mostantól sem élhet felhőtlenül. Igazán akkor mondhatja magát gyógyultnak, ha a következő 5 évben nem tér vissza a szervezetébe a halálos kór.

Olvasd el ezt is!
Úgy tűnik, legyőzte szörnyű, életveszélyes betegségét a Beverly Hills 90210 ismert sztárja, Shannen Doherty

Shannen a küzdelmét részletesen dokumentálta képmegosztó oldalán: ha követted a színésznőt, biztosan tudod, milyen hiheteten kitartásról és akarterőről tett tanúbizonyságot, és akkor sem adta fel, amikor mások már rég megtették volna. Testét nagyon megviselték a kezelések, de ő tett róla, hogy fizikailag is jó állapotban legyen, még akkor is, ha ez kőkemény meló volt.

Mostani Instagram-posztjában is arról beszél Shannen, hogy a kezelésektől bizony nagyon legyengül a test, épp ezért nem szabad hagyni a fizikai elgyengülést. Ő is rendszeresen edz kedvenc trénerével: kardiózik és olyan gyakorlatokat végez, amelyektől tónusos lesz a teste. Nem a lapos hasra és a feszes popsira gyúr, hanem egyszerűen arra, hogy a teste erős legyen és ellenálló.

Ez ám a kitartás: érdemes tanulni a világsztártól!