Bizony, Ashton Kutcher és Mila Kunis Budapesten sétálgatnak, és mi már azt is tudjuk, hol futhatsz össze velük!

Getty Images
Menyes Barbi

Hoppá! Egy olvasónk küldött egy fotót, és igen, a sztárpár szerepel a képen!

Olvasd el ezt is!
Mila Kunis megvált jellegzetes frizurájától: teljesen más hajjal hódít

Téged is feldob a hír, ha meghallod, hogy egy újabb világsztár látogatott el hozzánk? Ha a fővárosban sétálgatsz, néha nem jut eszedbe, hogy milyen szuper lenne összeakadni mondjuk Ryan Goslinggal vagy Jennifer Lawrence színésznővel?

Hidd el, vannak olyan szerencsések, akik szinte szó szerint belefutnak egy-egy sztárba. A napokban egy olvasónk fotót küldött arról, hogy nem ám akárkikkel találkozott össze a Széna téren: Mila Kunis és Ashton Kutcher sétálgatott arra! Nézd csak!

Olvasd el ezt is!
Nem hiszed el, mit akart eleinte Ashton Kutcher a feleségétől, Mila Kunistól

Olvasónk, Adrienn mesélt is pár dolgot, ami azonnal feltűnt neki Hollywood egyik első számú párjáról. Közös fotót nem sikerült készítenie, de nekünk elmondta, mi volt a benyomása a párosról!

Épp a 61-es pótlóbuszról szálltam le a Széna-téren, amikor a zebránál feltűnt egy nagyon magas és bitang helyes fiú, aki nagyon hasonlított Ashton Kutcherre. Aztán megláttam mellette a lányt, meghallottam, hogy amerikaiak, és azonnal leesett, hogy ezek TÉNYLEG ŐK! Tök lazán voltak felöltözve, Ashton egy Newbalance cipőt viselt, Mila pedig boyfriend farmert, egyedül ami fura volt, hogy őszes melírcsíkok voltak a hajában. De nagyon vékonyka volt! A barátnőmnek van egy kávézója a Széna téren, ott voltak bent nála. A kocsijuk is ott parkolt a városmajori templomnál, nagyon egyszerű autóval voltak az egyik ismert koreai márkától. Ez is tetszett, hogy tényleg ilyen egyszerűek, semmi flanc... Beleültek és elhajtottak. Szerintem ott a környéken lakhatnak valahol!

-

Na, te mit szólnál, ha összefutnál valahol a párossal?


Nem kérdés, hogy Ashton és Mila Hollywood egyik legcukibb párosa – erre itt a bizonyíték!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Mila Kunis és Ashton Kutcher szerelme képekben