Egy okkal több, hogy imádjuk Ryan Reynoldsot: kiderült, életet mentett a világsztár!

Getty Images
Noémi

Olvasd el ezt is!
Újraélesztési gyorstalpaló

Eddig is tudtuk, hogy Ryan Reynolds egy álompasi, most azonban bebizonyosodott, hogy a színész nemcsak a mozivásznon, hanem az életben is igazi szuperhős!

Olvasd el ezt is!
Veled történt már ilyen? Blake Lively még saját magát is kinevette nyári szépségbakija miatt

Ryan Reynolds nemrég a közösségi oldalán árulta el, hogy évekkel ezelőtt megmentette unokaöccse életét, méghozzá azért, mert korábban részt vett egy kurzuson, ahol megtanult újraéleszteni.

A színész most arra szeretné ösztönözni a rajongóit, hogy tanulják meg ugyanezt, mert sosem lehet tudni, mikor lesz rá szükség. A sztár egyébként nemrég ismét részt vett ilyen tanfolyamon, hogy a csecsemők újraélesztését is elsajátítsa – ez különösen fontos számára, hiszen neki és Blake Livelynek két pici gyermeke van.

Évekkel ezelőtt elvégeztem egy újraélesztő tanfolyamot, és nem hiszitek el, de nagyon jól jött, mert megmentettem az unokaöcsém életét. Nem viccelek, ez megtörtént!

- írta a képhez a színész.

Közben Blake Lively is posztolt az Instagramra, mert ő ugyancsak elvégezte a kurzust. A színésznő szerint minden anyának és apának hasonlóképpen kellene cselekednie, mert hihetetlenül fontos, hogy vészhelyzetben tudják, mit kell tenni.


Blake és Ryan kapcsolata maga a tökély! Nemcsak remek szülők, hanem imádják egymást is mind a mai napig – van mit tanulni tőlük!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Leckék, amiket Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk