Mikor láttad utoljára az X-akták sztárját? Gillian Anderson 48 éves, de jobb formában van, mint valaha!

Getty Images
Noémi

A világsztárnak kifejezetten jót tesz az idő múlása.

Olvasd el ezt is!
11 klasszikus tévésorozat, amelyben elrejtették a színésznő terhességét

Vannak olyan színésznők, akik valahogyan egyre szebbek az idő múlásával: Gillian Anderson is abszolút közéjük tartozik. Az X-akták egykori sztárja mindig teljesen átlagos alkatú nő volt, karcsúnak sosem neveztük volna: most azonban megmutatta, hogy 48 évesen jobban figyel a külsejére, mint valaha.

A színésznőt a minap az olaszországi Portofinóban fotózták le egy erkélyen: Gillian egy szűk crop topot viselt, amiben jól látszott, milyen lapos és kockás a sztár hasa. Még melltartó sem volt rajta, ám így is minden a helyén van Gillian testén – és hitted volna, hogy sebészkés sem kellett hozzá? A világsztár ugyanis korábban egy interjúban elmondta, hogy ma, amikor tényleg mindenki plasztikáztat, rajta tényleg minden igazi!

Gilliant a rosszindulatú megjegyzések sem érdeklik, erről beszélt is egy interjúban, ahol elmondta: az egészséges életmójának köszönheti a külsejét. Figyel az étkezésére, és persze sportol: hetente többször jógázik, s nagyon gyakran futni is szokott.

Ezt érdemes lenne utánacsinálni!


Míg Gillian okosan edz és étkezik, addig vannak olyan színésznők az álomgyárban, akik bizony igen rémes módszerekkel próbálnak csúcsformában maradni. A következő sztárdiétákat még véletlenül se próbáld ki!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
A legőrültebb sztárdiéták