Az idei nyár egyik legnagyobb slágere: bársony fürdőruha

chhory.com
Ujvári Viki

Még hogy léteznek tipikusan "téli" anyagok? Ugyan!

Nem egy szezont zongoráztunk végig a bársony kíséretében, majd az idei tél vége felé sokan temetni kezdték ezt a még mindig kicsit megosztó textúrát – ami azt illeti, nem kellett volna.

Olvasd el ezt is!
Utazzunk a nyárban: ilyen volt az '50-es évek divatja

A retróhullámok közt vándorolva szinte sejteni lehetett, hogy egy ilyen jó húzás, mint a bársony életre keltése és széles körben való elterjesztése nem áll meg télen, hanem szerepe lesz a nyári napsugarak mellett is. Így nem is szaporítanánk a szót, mutatjuk is, hogy mit érdemes a leárazásokon beszerezned, ha a viseleteddel szeretnél kicsit kitűnni a sorból a strand megszokott úszódresszei között.


Bársony fürdőruha:

A bloggerek között és a divatberkekben meghatározó It Girlök pár hónapja már ezekben nyomulnak, s bármennyire is furcsán hangzik elsőre, úgy tűnik, tökéletes döntés volt a bársonyt vizes viseletté előléptetni.

forrás: chhory.com
forrás: chhory.com

Az, hogy a homok és nedvesség miként befolyásolja ezt az anyagot, most mellékes. Sokszor nem kell a rációt és a praktikumot is kimaxolni, ha divatról van szó, egész egyszerűen ez egy tipikusan olyan trend, ami ha tetszik, akkor: vedd meg!

Olvasd el ezt is!
5 frizuraötlet strandra, amit pofonegyszerűen elkészíthetsz!

Neked tetszik ez a fajta bikini, vagy inkább maradsz a jól bevált formulánál?

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 új bikinitrend, amiről tudnod kell