Angelina Jolie már a múlté! Brad Pitt a hétvégén két világhírű bombázóval is kavart!

Noémi

Brad Pitt a hétvégén eléggé belehúzott a bulizásba...

Olvasd el ezt is!
Cuki kislányból kamasz srác: Shiloh Jolie-Pitt fiúsabb, mint valaha – FRISS FOTÓK

Lassan egy éve már, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet. A pár azóta nincs túl jóban: Brad Pitt időnként láthatja a gyermekeit, de ez tényleg csak ritkán fordul elő. A sztár néhány hónapja visszatért a vörös szőnyegre, nemrég pedig arról mesélt, szerinte mi is vezetett a kapcsolatuk megromlásához, és beismerte azt is, jó ideig komoly alkoholproblémákkal küzdött.

Ami pedig a párkapcsolatokat illeti, a színészt többször is összehozták már Kate Hudsonnal, ám akár volt valami, akár nem, Kate azóta már másvalakivel jár.

Most azonban úgy fest, Brad Pitt is igyekszik kellemesen eltölteni az idejét: a napokban nem is egy, hanem két világsztárral hozták őt össze.

Olvasd el ezt is!
Kik ezek a srácok? Brad Pittet valaki más gyerekeivel kapták le a vidámparkban – FOTÓK

A The Sun úgy tudja, a hétvégi Glastonbury Fesztiválon Brad és Sienna Miller színésznő elég közel kerültek egymáshoz: állítólag látták őket ölelkezni, csókolózni, és végig egymás kezét fogták – fotók azonban nem készültek róluk.

forrás: GettyImages

És hogy ki a másik lehetséges jelölt? A külföldi lapok arról számolnak be, hogy még a fesztivál előtt Brad elég közel került a szintén válófélben lévő Elle Macphersonhoz. A két sztár évek óta ismeri egymást, Elle ugyanis szerepelt a Jóbarátok egyik epizódjában, ahol Brad előző felesége, Jennifer Aniston is játszott. Szemtanúk szerint a pár néhány napja Los Angeles-ben radizott egymással, ahol állítólag remekül érezték magukat.

forrás: GettyImages

Elle elég sokszor hozzáért Brad kezéhez, és a haját igazgatta. Brad pedig mindenen nevetett, amit a modell mondott, nem lehetett nem észrevenni, hogy flörtölnek egymással!

- mesélte egy szemtanú.

Kíváncsian várjuk, melyik sztár mellett teszi le a voksát a szívtipró, az azonban biztos, hogy mindkét híresség elég mutatós nő, bár nagyon nem egyidősek: Sienna 35 éves, míg Elle, akárcsak Brad Pitt, 53 éves.

Te kinek szurkolsz?


Csajozás ide vagy oda, Brad számára mindig is fontos lesz az apaság, hiszen 6 csemetéje van – a következőkből ő is sokat tanulhatna!

Nézd meg a galériánkat - 45 kép
45 apuka-hack, amitől rögtön könnyebb lesz szülőnek lenni