Bőröndszemle: 5 stílustipp utazáshoz

ohsoglam.com
Ujvári Viki
A cikk támogatója az American Tourister

Hogyan lehet az öltözködésed egy nyaralás alatt egyszerre kényelmes, praktikus és stílusos? Hát így:

Sablonos, de nagyon igaz, hogy az utazás az egyik legfantasztikusabb dolog a világon! Ha te is így vélekedsz, és hatalmas utazó vagy, mindenképpen szükséged van egy olyan bőröndre, ami tükrözi a személyiségedet, passzol a stílusodhoz, és kiemel a tömegből!

De persze azt is jó tudni, hogy a bőröndben mit érdemes magaddal vinned egy útra úgy, hogy minden helyzetben komfortosan érezd magad, de ne kelljen bepakolnod a teljes ruhatáradat.

Olvasd el ezt is!
Íme, a tökéletes utazós lista, amire a stílusos nőnek szüksége van

Bónuszként pedig megmutatjuk, melyik szetthez és stílushoz, milyen bőrönd passzol, hogy megtaláld az IGAZIT!

1.) A fehér kombinációk nagyon jól mutatnak, főleg a napbarnított bőrön, élénkebb, vidámabb kiegészítőkkel párosítva. Láthatod is, hogy egy színében teljesen más bőrönd is milyen jól nézhet ki egy fehér outfittel együtt.

2.) A tavasz, na meg persze a nyár egyik legnépszerűbb mintája a csíkokon kívül, minden bizonnyal a virágmotívum. Egy szép, anyagában is kicsit lengébb ruha is ideális lehet egy kellemes esti vacsorához. Az már csak plusz, ha a bőröndöd valami élénk színben pompázik, amivel kiemelkedik a többi közül.

3.) A fejfedők sose mennek ki a divatból. Kalap, vagy kendő? Mindegy! Úgy gondoljuk már te is tudod, hogy mi áll hozzád közelebb, és melyiket képzeled el inkább magadon a parton sütkérezve.

Ugye már bele is szerettél valamelyik bőröndbe?


Nézz szét az American Tourister minőségi darabjai között és válaszd ki az igazit, azt a divatos bőröndöt, amely elkísér utazásaidra!

4.) A lapos nyári cipellőket nem lehet megunni, egy midi szoknyával párosítva pedig kicsit retró hatást kelthetsz.

5.) Nincs is jobb annál, mint az édes semmittevés közepette kifeküdni a vízpartra és csak élvezni a nap simogató sugarait, mondjuk egy trendi sárga üveges napszemüvegben.

Olvasd el ezt is!
Utazzunk a nyárban: ilyen volt az '50-es évek divatja