Rajongók, figyelem! Elkészülhet a Jóbarátok spin-off sorozata, méghozzá ezzel a szereplővel

Kerekes Vivien

Joey különálló sorozata nem lett valami nagy siker, de a készítők most ismét megpróbálkoznának egy spin-offal – csakhogy ezúttal valaki más főszereplésével.

A világ egyik legsikeresebb sorozata volt, a mai napig milliók imádják, de a Jóbarátok színészei mégsem szeretnének folytatást. Azért ettől függetlenül a rajongók még mindig reménykednek a visszatérésben, és most úgy fest, akár valóra is válhat az álmuk – legalábbis részben. Lisa Kudrow és a sorozat egyik készítője, Marta Kauffman ugyanis elkezdett gondolkodni egy spin-off sorozaton, méghozzá Phoebe Buffay főszereplésével.

Olvasd el ezt is!
Beismerte: rengeteget plasztikáztatott a Jóbarátok sztárja – így néz ki most, igazából

Biztosan te is emlékszel még arra, hogy az utolsó évadban Phoebe-re rátalált a szerelem, és örök hűséget fogadott Mike-nak. Noha a spin-off forgatókönyvéről még nincsenek fix infók, elég valószínű, hogy nem lesz ennyire boldog a lány szerelmi élete. A hírek szerint ugyanis a folytatásban Phoebe már elvált és visszaköltözött New Yorkba. Ha ez tényleg így van, kicsit szomorúak vagyunk, hiszen annyira jó párost alkottak!

Ami viszont sokkal jobb hír, hogy a tervek alapján időnként a többiek is feltűnhetnek, a cél pedig, hogy legalább egyetlen epizód erejéig mind a hatan egyszerre szerepeljenek benne.