Beismerte: rengeteget plasztikáztatott a Jóbarátok sztárja – így néz ki most, igazából

Noémi

A színésznő elárulta, elég sokat tett azért, hogy ránctalan legyen az arca.

Courtney Cox korábban nem tartozott a plasztikamániás sztárok közé, néhány éve azonban őt is elkapta a gépszíj. A Jóbarátok Monicájáról nemrég azt írtuk, hogy szinte felismerhetetlen az arca a beavatkozások miatt, most pedig maga a színésznő is beismerte, hogy bizony hozott rossz döntéseket a külsejét illetően.

forrás: GettyImages
Courtney 2014-ben

Az 53 éves sztár nemrég egy interjúban elismerte, éveken át feltöltette a ráncait, most azonban egy ideje már nem csinálja, így lassan, amikor már minden anyag felszívódott, eléri az arca a természetes külsejét.

Most már sokkal jobb, hiszen végre önmagam lehetek. Lassan úgy nézek ki, ahogyan korábban, a beavatkozások előtt. Legalábbis nagyon remélem. A dolgok változnak, én próbáltam ellen tenni, de rájöttem, ez csak hamissá teszi az embert

- vallotta pár napja Courtney.
forrás: GettyImages

A színésznő azt is elmondta, hogy szerinte ha valaki beavatkozásokra vállalkozik, nagyon könnyen átesik a ló túloldaára – vele is ez történt, de most már belátta, rossz úton járt.

Egyszer csak rájössz, te jó ég, nagyon nem így kellene kinézned. Fontos, hogy az arcnak legyen mozgása, különösen ha valakinek olyan vékony a bőre, mint az enyém. Sok helyen nem is ráncaim vannak, hanem mosolyvonalak. De szerencsére végül rájöttem, a töltőanyagok nem a barátaim!

- tette hozzá a színsznő.

Hollywoodban még mindig kevés világsztár olyan bátor, hogy bevállalja, ő bizony plasztikáztatott, sokan pedig egyenesen olyan titokban és olyan profin csinálják, hogy csak a legügyesebbek szúrják ki a különbséget a régi és a mostani külsejüket látva...

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 sztár, akiről eddig fel sem tűnt, hogy plasztikáztatott