Kezd stílusosan a nyarat Axente Vanessával

A modellügynökség

A legszebb modellek között tartják számon – ahogyan mi is – Vanessát. Hogy milyen új kampányokon dolgozik épp most, azt a Modellügynökség-sorozatunk legújabb részéből megtudhatod.

Szupermodellünket Sydney után újabb csodás helyekre szólította a munkája, méghozzá két luxus divatmárka nyári kollekciójának fotózására. Biztosan láttad már Vanessát Stella McCartney, Tory Burch és Zimmermann fürdőruhakampányaiban, ám hogy a ruhák terén is igazi nyaralós hangulatba tudj keveredni, elhoztuk 3 legutóbbi lookbookját egyenesen Mexikóból. A bejegyzés érdekessége, hogy ugyanabban a hónapban és országban zajlottak a fotózások, a megrendelő mégis két teljesen más cég volt.

Először is Stockholmból Tulumba repült a modell Massimo Dutti kedvéért, ahol Claudia Knoepfel kapta lencsevérgre Heather Kemesky topmodell társaságában, a festői Azulik Hotel privát tengerpartján és környékén. A világhírű spanyol ruházati cég két évvel ezelőtt kampányszereplésre kérte fel Vanessát, idén nyáron pedig a Sun Seekers és a Travellers lookbookkal ünnepli a nyári örömöket és a természetbe való menekülést a legújabb kollekció segítségével.

Kattints a galériánkra és nézd végig a teljes Massimo Dutti-sztorit!

Vanessa útja márciusban Tulumból egyenesen Guanajuatoba, egészen pontosan San Miguel de Allendebe vezetett. Ezen az állomáson az Anthropologie stábjával töltött el négy fantasztikus napot, s szerencsére alkalma nyílt a helyi nevezetességek megtekintésére is. Ha nem lenne ismerős a főleg Amerikában és Angliában felkapott márka, elmondjuk, hogy szintén luxus minőségű ruhadarabokat és kiegészítőket terveznek, amelyek világszerte 200 üzletben vásárolhatóak meg. A bensőséges hangulatú A Summer Story című lookbookot pedig ezúttal Dan Martensen fotózta.

Ha végiggörgeted a galériában az Anthropologie-sorozatot, teljes képet kapsz Vanessa személyiségének természetes tisztaságáról is:

Hozzád melyik lookbook áll közelebb idén nyáron?

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Anthropologie fotózás