6 nyári filmes szerelem, amitől te is azonnal akarsz egy forró kalandot!

Kitti

Imádjuk a szerelmet és imádjuk a nyarat, a kettő együtt pedig már-már hihetetlenül szuper!

Olvasd el ezt is!
Filmek, amik rávilágítanak, hogy legalább egyszer meg kell tapasztalni a szinglilétet

Itt a nyár, a bulik, a lazulás és a kalandok ideje. Mindegy, hogy boldog párkapcsolatban élsz, csak szeretnéd felrázni a mindennapokat vagy épp szingliként éled a mindennapjaidat, ezek a mozis nyári szerelmek mindenképpen romantikus vagy épp forró hangulatba hoznak!

Elővettünk pár régi filmet, mert a klasszikus darabokhoz mindig jó visszanyúlni, és hát ez a szezonjuk. Ha inkább a naiv gyerekszerelmet néznéd meg, tökéletes lesz a My Girl, ha szenvedélyesebbet, ott a Dirty Dancing! De mutatjuk is az összeset:

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Filmes nyári szerelmek
Olvasd el ezt is!
5 titok, amit a boldog párkapcsolatokban tudnak a pénzügyekről

Ha pedig párkapcsolat, ezt a két dolgot ne feledd el hetente a pároddal, hogy sokáig boldogok maradjatok, mert az emberek az igazán kiegyensúlyoz kapcsolatban így tesznek:

Legalább hetente egyszer úgy alakítják, ha törik, ha szakad, egyszerre bújnak ágyba és együtt alszanak el. Ez olyan intim dolog, ami egyetlen boldog párkapcsolatban sem maradhat el. Nem mellesleg "jóéjtpuszival" búcsúznak el, akár egymás karjaiban!

Sportolnak egy jót! Kutatások bizonyítják, hogy sokkal kielégítőbb azoknak a szexuális élete, akik együtt edzenek. De a közös kihívások és élmények az általános hangulatot és a kötödést is nagyban fokozzák.