7 titkos dolog, amit te is csinálsz, amikor egyedül vagy otthon

Kerekes Vivien

Jó dolog, ha az embernek vannak lakótársai, de semmi sem fogható ahhoz, amikor egy kicsit egyedül lehetsz otthon.

Olvasd el ezt is!
Így maxold ki a pihenőnapokat

1. Ugyanazt a számot hallgatod folyamatosan, órákon keresztül. De ez még csak a bemelegítés, ugyanis legalább egyszer biztos, hogy tartasz egy kisebb koncertet a képzeletbeli közönségednek. Felpattansz a székedből, ugrándozol, a távirányítót használod mikrofonnak, és olyan koreográfiát dobsz össze, hogy azt még Rihanna is megirigyelné.

2. Épp elég, hogy a munkahelyedre ki kell csípned magad, otthon erre biztosan nincs hangulatod. Sőt, néha felöltözni sincs kedved, ezért szimplán egy szál bugyiban és trikóban flangálsz, teljesen önfeledten. Valljuk be, ennél már csak az kényelmesebb, ha semmit sem viselsz – amit Rachel Greenhez hasonlóan te is meg szoktál tenni olykor.

3. Ki a világ legjobb beszélgetőpartnere? Hát persze, hogy te magad! Ezért aztán nem csoda, hogy ilyenkor intenzív társalgásba keveredsz a tükörképeddel, és hosszú percekig eltársalogtok egymással. Sőt, néha olyan szituációkat játszol le a fejedben, amelyek sosem történtek meg veled. Persze a végére totál zakkantnak érzed magad.

4. Éhes vagy, de semmi kedved lemenni a boltba. Ezért az egyetlen lehetséges megoldás természetesen az, ha negyedóránként kisétálsz a konyhába és megnézed a hűtő tartalmát. Noha tudod, hogy varázslatos módon nem fog megtelni magától, de azért reménykedsz, hogy előbb-utóbb megkívánsz belőle valamit. A végén úgyis rendelsz magadnak...

5. Ha van tévé a lakásban, akkor biztos, hogy előbb-utóbb elkezdtél követni néhány vacak műsort. Először csak belepillantottál, amikor a csatornák között váltogattál, majd később már azt is meg tudtad volna mondani, mi volt három résszel ezelőtt. De persze ezt kizárólag egyedül csinálod, és senkinek sem árulod el!

6. Felkentél magadra egy arcpakolást, és úgy nézel ki, mint egy mocsári szörny. Vagy felpróbáltad a régi pulcsidat, és úgy festesz benne, mintha egy sátrat viselnél. Ezeket a pillanatokat biztos, hogy megörökítetted egy szelfivel, hogy azután elküldd a legjobb barátnődnek. Sőt, néha lősz egy-egy szelfit is, csak úgy, hátha jól sikerül – aztán gyors csekkolás után még gyorsabban törlöd is a bizonyítékot arról, mennyire nem vagy fotogén.

7. Azután vannak azok a délutánok, amikor a programterved kimerül a nagy semmiben. Csak ülsz az ágy szélén – és bámulod a falat vagy fekszel, és hallgatod a mosógép zúgását. Aztán mire eljön az este, szinte bűntudatod támad a "produktív" délutánod miatt – de legközelebb ugyanígy elcsábulsz egy kis semmittevésre.

Olvasd el ezt is!
Ismerős? 8+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek igazán