Még Vilmos herceg sem tudta levenni róla a szemét: rég festett ilyen káprázatosan Katalin hercegné!

Getty Images
Noémi

Katalin hercegnétől már megszokhattuk, hogy mindig nagyon csinos, ám néha olyan jól választ, hogy tényleg leesik az állunk. Ez történt az ascoti derbi nyitónapján is!

Olvasd el ezt is!
Katalin gyerekei ismét ellopták a show-t: őrülten aranyos fotókon Sarolta hercegnő és György herceg

Megkezdődött az ascoti derbi, ahol a következő napokban egészen biztos, hogy jó párszor látjuk majd a brit királyi család tagjait. Ez az az esemény, ahová kötelezőek az elegáns holmik és a kalapok, Katalin hercegné pedig már most megmutatta, hogyan is fest a tökéletes, nyári "derbi-szett".

Olvasd el ezt is!
Hoppá! Katalin hercegné a saját stílusszabályát szegte meg

Vilmos herceg felesége ismét bebizonyította, hogy nyáron nincs is jobb választás egy fehér ruhánál, ahogyan azonban ő viselte, azt tanítani kellene. Katalin Alexander McQueentől választott egy törtfehér, derékban karcsúsított csipkeruhát, amit gyöngy kiegészítőkkel dobott fel. A ruhához nude magassarkút és clutchot választott, hiszen ez a két szín mesésen működik együtt.

A hercegné egyébként nem először voksol fehér csipkeruhára: a tavalyi derbire is hasonló kreációt választott a Dolce & Gabbana divatháztól, akkor azonban törtfehér kalappal viselte az összeállítást.

Szerintünk az idei outfit mindent visz. Neked hogy tetszik Katalin nyári szettje?

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Katalin hercegné az ascoti derbin