Így fogyott Szabó Győző 16 kilót!

Getty Images
Vámos Erika

Jó hír, hogy BÁRKI utána csinálhatja!

Ha lemaradtál a legutóbbi TV2 TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:

Nem mindegy, hogy milyen vizet iszunk!

Talán egyre többen tudják már, hogy naponta két és fél, három liter vizet kell meginni. Az ásványvizeknél viszont meg kell néznünk, hogy azoknak milyen az összetétele. A magas nátriumtartalom például nem jó, hiszen az sokszor magas vérnyomást okozhat, de a szívinfarktussal és a stroke-kal is összefüggésbe hozták már a túlzott sófogyasztást.


Szabó Győző 16 kilót fogyott!

A színész életmódváltással szabadult meg a súlyfeleslegétől. Imádja a grillételeket, de köretnek se krumplit, se kenyeret nem fogyaszt. Győző egyik nagy szerelme a száguldás, számára a gyorsulás is egyfajta kikapcsolódás, ám aki a hagyományos kikapcsolódást akarja ötvözni a modern irányzatokkal, az a gyógynövények hatásával, egy úgynevezett fitowellness-fürdővel kényeztetheti magát.


Mai éttermi trend a kultúrával ötvözött gasztronómia!

Ha az ember nem tud dönteni, hogy színházba menjen vagy egy jót vacsorázni, akkor annak tökéletes választás lehet ennek az ötvözése. Az asztalok körül képzőművészeti alkotások, a tányéron konyhai remekek fogadják – és két fogás között a színház is megelevenedik.


Bármilyen hihetetlen, de a nap inkább rákmegelőző, mint rákkeltő!

Svéd kutatók megállapították, hogy a legtöbb melanóma a test azon részein alakul ki leginkább, amelyeket a nap a legkevésbé ér, tehát a törzsön és a csípőn. A nap sugárzása viszont számos daganatos megbetegedés megelőzésében játszik szerepet. Ennek ellenére 11 órától 15 óráig ne vagy nagyon keveset tartózkodjunk a napon.


A hétköznapi emberek részére is hasznos lehet egy életvezetési tanácsadó!

A személyiségfejlesztésre remek idő a nyár, hiszen ekkor is képezhetjük magunkat. Eldöntve, hogy az élet mely területén van szükségünk fejlődésre, szakember segítségével néhány hónap alatt megerősíthetjük magunkban akár a vezetői képességeinket, de javíthatunk a konfliktuskezelésre való alkalmasságunkon is.


Szögeczki Ági 10 kilót fogyott a kóladióval!

Ez az afrikai gyógynövény Ági számára nagy segítség volt, hiszen csökkentette az étvégyát, miközben az energiáját felpörgette. Boldogan újságolta, hogy nem szenved – mint ahogyan más fogyókúrakor szenvedett –, és büszkén mesélte, hogy 50 kiló alá fogyott. De most már nem szeretne tovább fogyni, csak tartani szeretné a súlyát.


Nem csak a jókedvre van hatással a napfény!

A hangulatjavító hatása mellett például megállapított tény, hogy a cukorbetegség és a skizofrénia kialakulását is gátolja a napfény. De ide sorolható betegség még a tüdőrák, az emlőrák és a prosztatarák is. Ezek a daganatos betegségek is kisebb valószínűséggel alakulnak ki, ha rendszeres napfürdőt veszünk. Persze csak mértékkel, és az előírt 11-15 órán kívüli idősávban.


Molnár Anikó a teljes körű kényeztetést szereti!

Anikó úgy szervezi a napjait, hogy amikor van ideje egy kis pihenésre, akkor úgy szervezi a dolgait, hogy a testedzéstől a masszázson keresztül a manikűrig mindenre egy helyen legyen lehetősége. Azt mondja, a rohanó élet mellett fontos, hogy magunkra is szánjunk időt, hiszen feltöltődve kedvesebb, energikusabb és még szebb is az ember.


Biztonsági rendszer a zsebünkben!

A nagy melegben nagyobb a valószínűsége, hogy keringési vagy szívpanaszok jelentkeznek egyeseknél. Fokozottan veszélyeztetettek az idős korúak, de akár a fiataloknál is előfordulhat váratlan roham. Ilyenkor életet menthet egy apró szerkezet és egy gombnyomás, amivel pár perc alatt segítséget lehet hívni.


Magyarországon belül is pihenhetünk!

Zalakaroson nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek számára is felejthetetlen élményözön áll rendelkezésre. A kicsiket a hullámmedence, a csúszdarengeteg vagy akár a huncut Panki szórakoztatja, s ha a szülő kis pihenésre vágyik, akár szakképzett animátorok felügyeletére is bízhatja a gyerekeit, amíg ő egy lávaköves masszázs segítségével regenerálódik a fárasztó hétköznapok után.