Vége a szerelemnek? Nem házasodik össze Hódi Pamela és Berki Krisztián

Hódi Pamela Facebook
Kitti

Lefújták a hatalmas lagzit!

Olvasd el ezt is!
Tényleg van ilyen?! Zsírdiétával hozza magát formába az esküvőjére Hódi Pamela – de nem ártalmas ez a módszer?

Július elsejére hatalmas lagzit tervezett Hódi Pamela és Berki Krisztián, ám váratlanul lemondták a 4000 fősre kalkulált esküvőt. Nem tudni, hogy mi történhetett ilyen hirtelen közöttük, de Krisztián már az Ázsia Expressz forgatásáról hazaérkezve is azt mondta, hogy teljesen megváltoztatta az út, és ez a párkapcsolatára is kihatással lesz. A minap a páros mindkét tagja ugyanazt a képet és szöveget tette ki a hivatalos Facebook-oldalára:

"Sziasztok

Szeretnénk megelőzni a találgatásokat, és bejelenteni nektek, hogy Krisztiánnal közösen úgy döntöttünk, nem tartjuk meg a július 1-jére kitűzött esküvőnket. Továbbra is együtt élünk és együtt neveljük kislányunkat Natit.

Közszereplőként tisztában vagyunk vele, hogy miután kamerák előtt éljük a mindennapjainkat, álszentség lenne azt kérni hogy ezúttal ne érdeklődjetek a családunk iránt, de jelen helyzetben mégis azt kérnénk, tartsátok tiszteletben a döntésünket.

Köszönettel:

Pamela & Krisztián"

-

Őket ismerve hamarosan kiderül majd, hogy mi okozta az esküvő eltörlését, és hogyan tovább, addig is meg kell elégednünk ezekkel az információkkal!