Egy étterem, ahol vacsora közben árva kutyákon segíthetsz

vizslafotózás.hu
B. Krisztina

Ellentmond-e egymásnak, hogy egy barátságos helyen, jó társaságban kiváló ételeket együnk, és egyúttal árva állatokon is segítsünk? A Vigyél Haza Alapítvány és barátai bebizonyították, hogy a két jó dolog megfér egymás mellett, hiszen a Pasarét Bisztróban pár napja debütált az alapítvány szellemes étlap-kezdeményezése.

A bemutatott virtuális kutya étlap valóságos segítséget jelent azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát.

Ha bárki megrendel egy-egy „ételt”, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatja. A vendég, ha a támogatás mellett döntene, tetszés szerint választhat a számtalan, eltérő értékű „étel” közül: rendelheti párszáz forintért Buksi könnyű reggelijét, vagy a közepes ár fekvésű Szaftos falatokat a dolgos napokra, vagy bőkezűen ajándékozhat négyszemélyes ínyenc vacsorát is Mackónak, Csöpinek, Turbónak, és Dömpikének.

forrás: vizslafotózás.hu

Az étlapot Vajda Pierre, népszerű ételkritikus segítette „gasztronómiai közegbe” helyezni, majd az alapító Óvári András mesélt a virtuális kutyaétlap koncepcióról, mint a támogatás új formájáról.

Mint mondta, az alapítvány önkéntesei ilyen kreatív ötletekkel is igyekeznek támogatásra bíztatni a jóérzésű adományozókat az árva kutyák gyógyítása, ápolása és örökbe adása érdekében.

A különleges étlap már elérhető a Pasarét Bisztóban és az alapítvány várja további, kutyabarát éttermek jelentkezését is.

A virtuális kutyaétlap bemutatóján olyan hírességek is részt vettek, akik fontosnak tartják az alapítvány munkáját és civilként segítik is őket. Jelen volt Keresztes Ildikó, Kocsis Tibor és Papp Gergő pimaszúr is…természetesen a kutyájával.

Nézd meg galériánkat a nagy eseményről.


A Vigyél Haza Alapítvány(www.vigyelhaza.hu) tíz éve, főként az Illatos úti, árva és sérült kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkájuk során eddig több mint 800 állatot segítettek szerető gazdához. Folyamatosan gyógyíttatják, gondozásukba veszik a sérülten bekerült állatokat is, majd ezeket szocializálják, megszépítik, és felelős gazdákhoz juttatják.

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
A Vigyél Haza Alapítvány bemutatta virtuális kutya-étlapját