Új arcok a láthatáron: Eszter első fotózása

A modellügynökség

Hogyan lesz valakiből modell? Megéri jelentkezni, vagy igent mondani, ha leszólítanak? Mi a menetrendje egyáltalán a modellé válásnak? Minden kérdésedre választ kaphatsz, ha követed egyedülálló sorozatunkat, melyben új arcaink karrierjének felépítését követheted végig egészen a kezdetektől. Történetének első fejezetében Eszter elmesélte, hogyan jelentkezett a weboldalunkon keresztül és milyen hangulatban telt első találkozása velünk, azaz a leendő bookereivel. Miután egyértelműen kiderült számunkra, hogy szeretnénk felvenni az Attractive csapatába, szerveztünk neki egy tesztfotózást az irodánkba, ahol külön erre a célra kialakítottunk egy helységet. Bár Eszter életében először állt profi fotós kamerája előtt, a sok jó tanács és otthoni gyakorlás meghozta gyümölcsét. Görgess tovább újoncunk személyes beszámolójáért!

"Az első fotózásomra augusztus végén került sor, ami az ügynökségen történt. Nagyon izgatott voltam előtte, kíváncsian vártam, hogy mégis milyen lesz, hogyan fog zajlani. Tartottam attól, hogy közben ideges leszek, de annyira kedvesek és segítőkészek voltak velem, hogy végül egyáltalán nem izgultam.

Frissen mosott hajjal, kipihenten és smink nélkül kellett érkeznem. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, Vizi Andrástól, a fotóstól sokat tanultam. Megmutatta, hogyan kell a kezemet és az ujjaimat tartani, és ellátott jó pár más hasznos tanáccsal. A sminkem, hajam és a ruhák is nagyon tetszettek. Annyira jól éreztem magam, hogy szinte észre sem vettem, hogy már végeztünk is. Alig vártam a következőt!"

Eszter modellkönyvének alakulását a weboldalunkon tudod követni, addig is csekkold le élete első tesztfotózásának végeredményét a galériánkban:
Galériaképek: galeria 1-6

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Eszter modellkönyve