Katy Perry könnyek közt mesélte el, miért lett rövid a haja

Izabella

Drámai ok áll a döntés mögött.

Katy Perry a YouTube-on élőben közvetítette napjait, ezzel promózza új albumát, a Witness-t. 96 órát töltött állandóan kamerák előtt, hogy megmutassa rajongóinak, miként éli az életét.

Nem olyan rég szakított pasijával, majd levágatta a haját egészen rövid, pixi fazonúra. Sokan összefüggést véltek felfedezni a két dolog között, azonban nincs erről szó. Az élő videózást akkor sem hagyta abba, mikor pszichológushoz ment, így a terápiájába is beleshettek a nézők. Ekkor derült ki, miért döntött úgy, hogy megszabadul hosszú tincseitől.

Olvasd el ezt is!
Egymásnak esett Katy Perry és Taylor Swift: íme, a legújabb fejlemények!

Egyáltalán nem az ex miatt vágatott hajat – és nem is azért, mert nyáron kifejezetten trendi a rövid fazon. Szerinte azáltal, hogy megszabadult a hosszú hajától, közelebb kerülhetett céljához, azaz, hogy az az ember legyen, aki lenni szeretne. Ez a nő pedig nem más, mint Katheryn Hudson. Ez Katy igazi neve.

Katy Perry-ként nagyon erős vagyok, de Katheryn Hudsonként nem. Az emberek beszélnek a hajamról, nem tetszik nekik, hosszút akarnak. Annyira szeretnék Katheryn Hudson lenni, hogy néha már nem is vágyom arra, hogy Katy Perry legyek, és úgy nézzek ki, mint Katy Perry

- mondta a pszichológusának.

Ekkor elkezdett kiborulni, és könnyek közt folytatta mondanivalóját.

Ezért is vágattam le a hajamat, hogy 100 százalékosan az igazi énem lehessek. Annyira fáj, amikor azt érzem, nem lehetek az igazi énem

- vallotta be.

Reméljük, Katy hamarosan visszatalál önmagához – és végre úgy élhet, ahogyan szeretne.