Kapaszkodj meg! Lehet, hogy hamarosan érkezik a Bridget Jones 4. része!

Noémi

Szuperjó lenne egy újabb folytatás!

Olvasd el ezt is!
Lebuktak! Sztárok, akik véletlenül alakformáló fehérneműt villantottak – FOTÓK

Lassan 1 év is eltelt már a Bridget Jones babár vár óta, nekünk pedig kezd hiányozni kedvenc szingli – vagy épp nem szingli – hősnőnk. Persze időről időre újranézzük az első részeket, de úgy érezzük, nem tudnánk megunni, ha sorozat lenne Bridget életéről. Nos, sorozat nem lesz – eddig legalábbis nem volt róla szó, ám a főszereplő, Renée Zellweger nemrég érdekes dolgokról pletykált...

forrás: GettyImages
Olvasd el ezt is!
Bridget Jones szülei feltűnnek a Harry Potterben – Te már észrevetted?

A napokban a színésznő is ott volt a connecticuti filmfesztiválon, ahol persze, hogy megkérdezték őt arról, mit szólna, ha folytatódnának Briget Jones kalandjai. A válasznak pedig nemcsak mi, hanem tuti, hogy te is örülni fogsz!

Talán önző vagyok, de én szeretném, és remélem, hogy valóra válik az álmom. Olyan sok embert megnevettet Bridget karaktere!

-
Olvasd el ezt is!
"A férfiak pont azért lépnek félre, amiért a kutyák a töküket nyalogatják: mert megtehetik!” –- Samantha Jones után szabadon

Szuper lenne, ha jönne a folytatás, ugye?

Renée neve egyébként már jó pár éve összeforrt Bridgettel: a színésznő 2001 óta, azaz 16 éve alakítja a filmtörténet egyik legnépszerűbb – és persze legviccesebb – szinglijét.