6 ok, amiért egy nő elgondolkodik a megcsaláson

getty images
Joy.hu

A hűtlenség az egyik leggyakoribb és legfájdalmasabb buktatója a kapcsolatoknak. Lehet, hogy te még nem tapasztaltad és szerencsére a párod sem csalt meg, azonban az ismerőseid körében biztosan volt már olyan, akit felszarvaztak.

Olvasd el ezt is!
4 dolog, amit a boldog párok megtesznek hetente

Sajnos egy apró ballépés is elég lehet ahhoz, hogy tönkretegye az egész kapcsolatot, még akkor is, ha nem derül rá fény.

És persze az is előfordulhat, hogy a felszarvazottak saját magukat hibáztatják azért, mert a párjuk más karjaiban kereste a boldogságot. Bár a párterapeuták szerint mindig kettőn áll a vásár, annyit azért hozzátennénk, hogy mégsem mindig egyértelmű, ki hozza meg a döntést. Egyébként ha megfordult a fejedben a hűtlenség gondolata, az valószínűleg a következő okok miatt történhetett meg:

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
A megcsalás 6 leggyakoribb oka

A fenti hat ok tényleg hűtlenséghez vezethet, ám általában a helyzet nem mindig egyszerűen átlátható. Gyakori eset – és a példákból is látszik –, hogy a kapcsolatukból hiányzó dolgokat próbálják a hűtlen felek megtalálni valaki mással, ami persze egyáltalán nem jó megoldás, hiszen a megcsalás csak ront a kapcsolaton, még akkor is, ha nem derül rá fény.

Azonban az is igaz, hogy rengetegen inkább a pillanatnyi örömöket részesítik előnyben a hosszútávú megoldásokkal szemben, melyekért jóval többet kell küzdeni. De tudod, a rövid út nem mindig jobb!