Az internet népe teljesen kiakadt a férfitest-mintás fürdőruhán

Léderer Fruzsina

Láttál már valaha ennél bizarrabb darabot?

Biztosan az idei szezonban te is rábukkantál már arra a fürdőruhára, amit meglátva felsikítottál, hogy KELL! Nos, elárulhatjuk, amit most fogsz látni, az nem ilyen...

A legfrissebb őrület megérkezett, és mostantól szerencsére bárki magára ölthet egy szexi, szőrös férfi felsőtestet mindössze 44 dollárért. Az interneten egész egyszerűen, "sexy chest swimsuit", azaz "szexi mellkas fürdőruha"-ként kell rákeresni arra a darabra, amit senki nem mert volna még megjósolni sem.

Az egyberészes fürdőruha szőrös férfitestet ábrázol – és kiválóan idomul a női testekre. Mióta piacra dobták, rengetegen megrendelték, és az internetezők egyik fele rajong érte, a másik fele pedig nem érti, hogy is történhetett ez meg. A fürdőruha extra szépsége, hogy a sok szőr mellett diszkrét sörhas is felfedezhető rajta.

Tudjuk, hogy belőled is szélsőséges reakciót vált majd ki ez a csoda. Íme!

Félsz, hogy a varázslatos darab nem illene jól a bőröd színéhez, és nagyon elütne tőle? Aggodalomra semmi ok, hiszen három árnyalatban is elérhető. Az egészen világostól az igazán napsütötte barnáig bármelyiket beszerezheted.

Nézd meg őket!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Az internet népe teljesen kiakadt a férfitest-mintás fürdőruhán

Ha szeretnéd, hogy a medence mellett még a vízi mentő fiú is hátast dobjon, itt az idő, hogy beszerezz egyet!