Ki hódította meg a világ legszexibb nőjének szívét? Ezzel a férfival jár Emily Ratajkowski

Kálmán Zsófi

A szerelmeseket a paparazzik kapták le strandolás közben.

Emily Ratajkowskit a világ legszexibb nőjeként tartják számon. És ezzel nem is tudunk vitatkozni, még női szemmel is el kell ismernünk, joggal vannak érte oda a féfiak. De hiába a sok áhítozó tekintet, júniusi címlapsztárunk szíve már foglalt.

Olvasd el ezt is!
A nő, akiért még mi is odavagyunk! Emily Ratajkowski 10 legdögösebb fotója, amit látva ma tuti lemész edzeni

Ráadásul már elég régóta, a pletykák szerint ugyanis a modell 2014 óta jár a titokzatos Jeff Magiddal, aki a zeneiparban tevékenykedik. És amikor egy ilyen bombázóról van szó, mint Emily, akkor valami igazi adoniszt képzelünk magunk elé, nem? Nos, ki kell ábrándítanunk, Jeff nem az a tipikus álompasi – vagy mondjuk úgy, teljesen átlagos, de talán már Emily is tudja azt, amit minden nő csak sok pofára esés után ismer be magának: a kedves, jó szívű srácot érdemes szeretni, nem a kigyúrt macsót.

Te ilyen férfit képzeltél a modell mellé?

Nézd meg a galériánkat - 7 kép

Ritka alkalom, hogy a páros együtt mutatkozik, bár Emily erről a napról is posztolt képeket az Instagramra, de egyetlen képe sincs a barátjával, viszont a paparazzik fotói elárulják, hogy a szépséges sztár nem volt egyedül.

Valamint azt is, hogy milyen jól elvannak egymás mellett anélkül is, hogy azt dokumentálnák a közösségi médiában – talán ez a tökéletes kapcsolat titka?