Te képes lennél leánykérést szervezni a saját esküvődre? Ez a menyasszony bizony megtette!

rossdancephotography.com
Noémi

Szokatlan dolgot tett egy menyasszony, hogy igazán boldoggá tegye legjobb barátnőjét.

Olvasd el ezt is!
15 Harry Potter-témájú esküvői ötlet, ami minden rajongót elvarázsol

Te képes lennél arra, hogy életed egyik legfontosabb napján, az esküvődön bevállald, hogy ne te, hanem a legjobb barátnőd legyen a főszereplő?

Jess Nakrayko nem sokat gondolkozott a dolgon, hiszen szuper lehetősége adódott boldoggá tenni legkedvesebb barátnőjét, Jessicát. A gyönyörű menyasszony hónapokig tervezgette jamaicai esküvőjét, ahol 45 barát és családtag előtt mondta ki az igent kedvesének. A kézfogóra hivatalos volt a menyasszony jó barátnője, Jessica Kieley és annak barátja, Adam is.

Olvasd el ezt is!
Esküvői harisnya? Ezért őrülnek most meg a menyasszonyok

A menyasszonynak három koszorúslánya volt: testvére és két barátnője. De mivel a nővére Ausztráliában él, és csak a lagzira jött haza, Jessica volt az, aki mindenben segítette a menyasszonyt. Miközben az ő kapcsolata is egyre komolyodott kedvesével, de a lagzi szervezése miatt nem volt idejük ezzel foglalkozni. Barátja azonban elárulta Jessnek, hogy a jamaicai utazásukon akarja megkérni a kedvese kezét, a menyasszony csak annyit kért tőle, ne az esküvőn legyen a dolog.

Ám pár nappal a beszélgetés után Jess épp a menyasszonyi csokor rendelésével foglalatoskodott, amikor bevillant neki egy fantasztikus ötlet és úgy döntött, átadja a főszereplés lehetőségét a barátnőjének – persze csak a tudtán kívül…

Hogyan hogyan is zajlott a lánykérés? Nézd meg a fotókon!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Amikor a lánykérés egy lagzin történik...