BRÉKING: Abodi Dóra kreációjában vette át a díjat a világsztár

Kálmán Zsófi

Nagy büszkeség, ismét ABODI-ra esett egy világsztár választása!

Mindig is tudtuk, hogy Abodi Dóra fantasztikus, de – nagy örömünkre – külföldön is egyre többen rajonganak érte, sőt, Dóra verhetetlen, ha nagy sztárok öltöztetéséről van szó. Csodálatos ruháinak híre már számos hírességhez eljutott, Carrie Underwood például nem először viseli a magyar divattervező kreációját, őt már 2015-ben is "bezsebelte" magának Dóra.

Olvasd el ezt is!
Óriási büszkeség: Carrie Underwood is Abodi Dóra kreációjában tündökölt

Az amerikai énekesnő-dalszerző most a CMT díjátadóra bújt ABODI-ba, és ami külön büszkeség, hogy bár Carrie a gála alatt többször átöltözött, de pont a hazai márka ruhájában tündökölt, amikor átvette az év legjobb videóklipjéért járó díjat.

Még Nicole Kidman mellett is pózolt az ABODI-kreációban! Na, Nicole, te mikor kapsz kedvet a magyar tervezőkhöz?

Dórát már többször faggattuk a siker titkáról, és reméljük, hogy a nagy álma egyszer teljesül, és az Oscaron is végigvonul valamelyik A-listás sztár az általa tervezett ruhában. Elképesztő lenne, nem?

Egyrészt szuper a folyamatos red carpet jelenlét, másrészt sohasem elég. Madonnát szeretném öltöztetni, meg jó lenne az Oscaron is megjelenni. Nem vagyunk az a kifejezetten nagyestélyis brand, de most tervezem, hogy ilyen irányba is nyitunk, imádon az old Hollywood-stílust.

-

Ha Madonnát eddig nem is sikerült még megszereznie magának, igazi nagyágyúkból akad már bőven, nézd meg, hogy kik viseltek eddig ABODI-t!

Nézd meg a galériánkat - 23 kép
23 sztár, aki már elcsíphettünk Abodi Dóra kreációban