Ők lettek a legnépszerűbb magyar sztárok

Izabella

Imádják őket!

A JOY Social Media Award fergeteges hangulatú díjátadóján rengeteg hazai sztár jelent meg, és kíváncsian várták, kik vehetik át az első SMA-díjat.

A JOY Social Media Award sztárjai olyan szenvedéllyel és kreativitással megalkotott tartalommal töltik meg a YouTube-ot, a Facebookot, az Instagramot, a Snapchatet vagy a Musical.ly-t, hogy nem mehettünk el szó nélkül mellettük! Ezért hoztuk létre a díjat, amit június 8-án vehettek át az Anker't-ben.

Nyolc kategória jelöltei közül kerültek ki a legnépszerűbbek, akiket az olvasók szavazatai emeltek a dobogó legfelső fokára. Az este házigazdája Puskás Peti volt.

Minden győztes nagy mosollyal, boldogan vette át a díjat.

Az Instalányvagyok kategóriában Kulcsár Edina aratott nagy sikert, a legsármosabb pasinak a Szívtipróvagyok kategórában Sebestyén Balázst választották az olvasók. A Szerelmesvagyok kategória nyertes párosa a hihetetlenül cuki Csobot Adél és Istenes Bence lett. A kis Berki Natasa Zselyke anyukája, Hódi Pamela vihette haza az Anyavagyok kategória győztesének díját, Rubint Réka pedig a Fittvagyok-ét. A Trendivagyok kategóriában Lakatos Márk tarolt, az Újítóvagyok-ban Nessaj, a Mindigottvagyok mezőnyében pedig Kiss Ádám aratta a legnagyobb sikert.

Olvasd el ezt is!
Itt az idő! Kiss Virág először mutatta meg új kedvesét

Gratulálunk a győzteseknek!