Így készült Anna legújabb kampánya

A modellügynökség

Egyik legújabb üdvöskénkkel legutóbb a budapesti Mercedes-Benz Fashion Week backstage-ében találkozhattál, Anna azóta túl van néhány izgalmas fotózáson, többek közt megjelent Virivee kampánya is.

Ugyan a Vig Virág által egyedi grafikákkal és saját technológiával létrehozott harisnyamárkával nem először dologzunk együtt, mégis különleges alkalomról volt szó, hiszen a kollekció ezúttal az esküvői szezonhoz készült. Csoboth Edina kapta lencsevégre a cseresznyevirágos, illetve frangipáni virágos designer harisnyákat fiatal modellünkön, aki most először képzelhette magát menyasszonyi szerepbe. Anna ma az emlékezetes kampányfotózásról mesél:

“Pár nappal a fotózás előtt Juli, a bookerem megmutatta nekem a Virivee oldalát és elmondta, hogy engem szeretnének a követkéző kapányukba. Miután lecsekkoltam az oldalt, már biztos voltam benne, hogy jó lesz, hiszen a harisnyák többségét imádtam. Nagyon vártam a fotózás napját.

Kedden, délre érkeztem meg Budára, a fotózásra. A Studio Villa nagyon tetszett, különösen a sarokba állított Darth Vader maszkos próbaba. A lendületet adó kávé után Balla Emese elkezdte a sminkemet, Frona Sándor pedig a hajamat, közben Dina, a fotós szuper werkfotókat készített.

Az első, Fehr Lilla által összeállított szettnél tetszett, hogy többféleképpen lehetett játszadozni a fátyollal, a másodiknál pedig a hatalmas tüllszoknya volt a kedvencem. Olyan hercegnős volt az egész hangulat, az abronccsal és a virágos harisnyákkal.

Hatalmas szerencsém van, hogy ilyen jó csapattal dolgozhattam együtt. Az tuti, hogy ez a fotózás bekerül a kedvenceim közé.”

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Nézd végig Anna teljes Virivee kampányát a galériánkra kattintva: