Ó, jaj! Orvost kellett hívni A Nagy Duett sztárjához a döntőben

Izabella

Egy táncolós koreográfia közben sérült meg.

A Nagy Duett döntőjében nem csak az okozott izgalmakat, vajon ki nyeri meg a hetek óta tartó vidám, éneklős celeb viadalt, mert az egyik énekessel történt egy kis baleset.

Emilio épp a Salt'n Pepa ismert Push It című slágerét adta elő, alaposan megkoreografált tánca közben egy ugrásnál azonban nagyon meghúzta a lábát. Guggolásból ugrott fel, mikor lesérült, de az énekes nem adta fel, folytatta a produkciót.

Ha nem esünk ki, harmadjára is kiálltam volna. A lábam nagyon fájt, folyamatosan nyilallt, de semmiképp sem akartam feladni. Oroszlán vagyok! Persze a TV2 orvosa is segített. Fagyasztó spray-vel jegelte a lábamat, és krémmel is bekente, de azt is tanácsolta, hogy menjek el röntgenre

- mondta el a Blikknek.
Olvasd el ezt is!
Megvannak a győztesek! Ők nyerték 2017-ben a Nagy Duettet!

Orvos vizsgálta meg Emiliót, és bár nem javasolta neki a további táncolást, a sztár simán újra színpadra állt volna. Partnere, Ábel Anita is nagyon aggódott érte.

Szerencsére vagy sem, de a párosnak nem kellett harmadszorra is színpadra állnia, mert a sérülés után kiestek, de büszkén mondhatják el magukról, hogy bent voltak a döntőben!

Emilio pedig egy igazi hős!