A 28 éves, súlyos genetikai rendellenességgel született lány fenekestül felforgatta a modellvilágot - ismerd meg a különleges külsejű Melanie Gaydost!

Boredpanda.com
Noémi

Ha az ember meghallja a modell szót, nem éppen egy olyan nő ugrik be neki, mint Melanie Gaydos...

Olvasd el ezt is!
Fehérneműben mutatta meg a testét a ritka bőrbetegségben szenvedő szépség

Évekkel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna, hogy egy plus size modell olyan hírnévre tegyen szert, mint mondjuk Ashley Graham vagy a súlyos bőrhibával élő Winnie Harlow, akik világcégek kampányaiban is szerepelnek. Mostanra azonban fordult a kocka, és egyre nagyobb előny a modellvilágban, ha valaki egyedi és különleges. A 28 éves Melanie Gaydos pedig kétségkívül ilyen!

A fiatal nő az ectodermal dysplasia nevű genetikai betegséggel született: ez a rendellenesség nem minden embernél mutatja ugyanazokat a tüneteket, a lánynál ez abban nyilvánul meg, hogy nem nőtt haja, s a fogazata és az arca pedig torz. Ám ez nem állította meg abban, hogy bizonyítsa, ő igenis több, mint egy beteg lány, és 4 éve modellkedni kezdett. Rengeteg visszautasításban volt része, sokan ugyanis csak kihasználták különleges külsejét. Ő azonban nem adja fel: saját magát menedzseli, és bízik abban, hogy bizonyíthatja az embereknek azt, hogy létezik másfajta szépség is.

Nézegess nagyon különleges képeket a fiatal modellről!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Melanie Gaydos, a modellvilág egyik legkülönlegesebb tagja

Boredpanda.com