Így kergeted őrületbe a szerelmedet a horoszkópod szerint

Thought Catalog
V. Zsófi

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod!

Bizony, bármennyire is ringassuk magunkat néha abba a hitbe, egyikünk sem könnyű eset. De már az is félsiker, ha tisztában vagyunk az idegesítő szokásainkkal, még akár változtathatunk, finomíthatunk is rajtuk!

Olvasd el ezt is!
Ezt rontod el a párkapcsolatodban a horoszkópod szerint

Kos

Fárasztó vagy. Mások is szeretnek szórakozni, de te ezt teljesen más szinten űzöd, nagyjából így:

"Hé, bébi, gyere, menjünk ki a parkba, azután nézzünk meg egy filmet a moziban, utána sörözzünk egyet, majd üljünk fel egy hullámvasútra. Később pedig kifesthetnénk a házat, majd elmehetnénk táncolni egyet!" Mindezzel ébren tarthatod a szerelmedet, de végtelenül le is fárasztod a másikat.

Bika

Érzelmi hullámvasút vagy. Mindig az érzéseidről akarsz beszélni, de azok gyorsan változnak – az őrült féltékenytől a teljes nyugalomig. A másik fél sosem tudhatja, mitől fogsz örömkönnyekben kitörni és mitől dühösen ordítozni.

Ikrek

A kiszámíthatatlanságod legendás. Ez tesz persze annyira izgalmassá, de ez meg is keseríti meg a partnered életét. Egyszer odaadó öleléssel magával ragadó jókedvvel köszöntöd a szerelmedet, máskor pedig dühösen viharzol be az ajtón és arról magyarázol teljes odaadással, hogy az életed fabatkát sem ér, fel akarsz mondani és nyitni egy online boltot, annak ellenére, hogy nincs semmid, amit eladhatnál.

Rák

Szó szerint semmit sem tudsz elengedni. Az elméd egy őrületes raktár, melyben megőrzöl minden apró emléket a kapcsolatodról, jót és rosszat egyaránt. Amikor arról vitatkoztok, hogy ki mosogasson el, felnyúlsz a megfelelő polcra és azt mondod, hogy tartozik neked a másik, mert öt évvel ezelőtt elmentél venni neki egy kólát, pedig semmi kedved sem volt hozzá.

Olvasd el ezt is!
Így jössz ki anyukáddal a horoszkópod szerint

A többi jegy leírásáért kattints ide!

Thought Catalog