Érkeznek az ikrek! Így készült fel élete egyik legnehezebb feladatára George Clooney

Getty Images
Noémi

Amal Clooney hamarosan anyuka lesz!

Olvasd el ezt is!
Azta! Amal Clooney fényűző körülmények között fog szülni

Nem véletlen, hogy hatalmas várakozás övezi a Clooney-ikrek érkezését: az apuka, George Clooney 50 elmúlt, igazi A-listás világsztár, az anyuka, Amal Clooney egy szupercsinos emberjogi ügyvéd, aki mindig olyan, mint ha skatulyából húzták volna ki – az ikerbabák azonban biztos, hogy alaposan felforgatják majd az álompár életét.

Olvasd el ezt is!
Ezt kapják Clooney-ék ikrei Cindy Crawfordtól

A páros nem túl sok mindent osztott meg a rajongókkal a babákkal kapcsolatban: azt is Cindy Crawford – a család jóbarátja – leplezte le, hogy egy fiút és egy lányt várnak Clooney-ék, méghozzá úgy, hogy készült egy fotó, amin a modell egy kislány és egy kisfú rugdalódzót tart.

Az is biztos, hogy Clooney-ék Angliában telepednek le: a páros már a 2014-es lagzijuk után vásárolt egy birtokot a Temze egyik magánszigetén: a 9 hálószobás otthon 7,5 millió fontba került, és további 20 milliót költött rá a házaspár, hogy olyan legyen, amilyet megálmodtak. A páros pedig már hónapok óta, pontosabban azóta nem hagyja el Angliát, amióta Amal a 3. trimeszterbe lépett. George nemrég egy számára fontos díjátadót is lemondott Jerevánban, és alaposan meg is indokolta a dolgot:

forrás: GettyImages

Tényleg nagyon szeretnék ott lenni, viszont ha úgy alakul, hogy a feleségemnek közben ikrei lesznek, amíg távol vagyok, akkor biztosan nem mehetek többé haza...

-

A páros állítólag nagyon vágyik az igazi, vidéki életre: George nemrég meg is lepte a helyieket azzal, hogy 1000 fontot ajánlott a Dunsden-i Városháza felújítására. Sőt, állítólag élénken érdeklődnek a Kingfisher Kindergarten nevű óvoda iránt, ami 2-5 év közötti gyerekek oktatására hivatott.

A hírek szerint Amal a Chelsea és Westminster Kórház Kensington szárnyában fog szülni, ahol 14 magánlakosztály található: ezek fantasztikusan fel vannak szerelve mindennel, többek között méregdrága pezsgővel is! Ha pedig Amalnak császárrmetszésre lenne szüksége, a műtét 3 millió forintba kerülne.

Amal egyelőre nem akar bébiszittert, viszont azt szeretné, az első hat hétben kapjon segítséget ahhoz, hogy összeszokjon a babákkal és kialakítsák a napi rutint: ehhez pedig Rachel Waddlilove-ot fogja felkérni. A szülésznő többek között olyan sztároknak segített már, mint Gwyneth Palthrow.

Amal korábban azt is kifejtette, nagy példakép számára édesanyja, Baria, aki remekül tudott a család és a munka között egyensúlyozni: ő is szeretne 6 hónappal a szülés után dolgozni, de lehetőleg otthoni munkát vállalna.

És hogy miként viszonyul a világhírű apuka a szüléshez? Természetesen erről is mesélt nemrég, a tőle megszokott fantasztikus humorral:

Olvasd el ezt is!
Emlékszel ezekre? 10 hollywoodi házasság, ami mára már feledésbe merült (pedig megtörtént)

Gyerekorvost játszottam a Vészhelyzetben, így otthon vagyok a gyerekdolgokban. Ha bármilyen baleset történik velük, én ott leszek. Elvégre férfi vagyok, vagy mi...

-