Új arcok a láthatáron: Eszter első találkozása az ügynökséggel

A modellügynökség

Hogyan lehet valakiből modell? Megéri jelentkezni az Attractive Modelshez? Milyen tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy valaki modell lehessen és mik az első lépések? Minden kérdésedre választ kaphatsz, ha követed egyedülálló sorozatunkat, melyben legfrissebb arcaink karrierjének felépítését követheted végig egészen a kezdetektől. Branka, Marianne, Martina és Nikolett története után ma Eszter modellé válásának sztoriját hoztuk el neked. A 16 éves, 179 cm magas siófoki szépség a Modellügynökség blog hatására jelentkezett hozzánk a weboldalunkon keresztül. Figyelmesen elolvasta a How to become a Model címszó alatt található információkat, ahol pontos leírást kapott az adatokról és az általunk elvárt 3 beküldendő képről, így nem kellett sokat gondolkoznunk azon, hogy behívjuk-e egy kötetlen beszélgetésre az irodánkba, természetesen édesanyja kíséretében. Az első személyes találkozásunkról már Eszter számol be:

“Az Attractiveról nagyon sok jót hallottam, több helyen olvastam róluk és a weboldaluk is megnyerő volt. Az egész nagyon gyorsan történt. Az Attractive weboldalán jelentkeztem este és már másnap délelőtt meg is kerestek minket telefonon, behívtak egy személyes találkozóra, amit két nappal későbbre beszéltünk meg. Kérték, hogy vigyek magassarkút és fürdőruhát, amiben a találkozón csináltak később néhány fényképet.

A szüleim támogatnak a modellkedésben, anyukám kísért el a találkozóra, előtte még átbeszéltük, hogy milyen kérdéseket tegyünk fel. Frissen mosott hajjal, körömlakk és smink nélkül kellett mennem, a bemutatkozás után pedig megkértek, hogy vegyem át a fürdőruhámat és abban mérték le a mell, csipő, derékmértemet, majd az arcomról és az alakomról csináltak képeket. Ezután beszélgettünk, meséltek az ügynökségről, a sikereiről, tanulásról modellkedés mellett és arról, hogy mit érhetek el az ügynökséggel.


Azt hittem izgulni fogok, de annyira kedvesek voltak és annyira jó volt ott lenni, hogy egyáltalán nem feszengtem. Családias volt a hangulat, nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, nagyon jó volt ott lenni. Tanácsokat adtak az egészséges életmódról, mozgásról. Elvárják, hogy mindig pontos, elérhető legyek, egészségesen éljek és sportoljak. A terveimen őszintén még nem is volt sok időm gondolkodni, mert annyira hirtelen történt velem ez az egész, de szeretnék majd utazni és a lehető legtöbbet kihozni a modellkedésből.”


Jelentkezz hozzánk,

hogy a te történetedet is meg tudjuk írni!