Komolyan nem fogod elhinni, kivel kötött házasságot Adriana Lima!

Getty Images
Kitti

Nem egy férfivel...

Olvasd el ezt is!
Sosem találnád ki, mi lett volna Adriana Lima, ha nem szupermodell

A 35 éves Victoria’s Secret-angyal nemrég töltött fel az Instagramjára egy olyan képet, amelyen gyémántgyűrűt visel, és azt írta mellé, hogy megházasodott, és nem is gondolnád, hogy kivel. Egészen pontosan ez volt mellette a komment:

„Mi a helyzet a gyűrűvel? Szimbólum, elköteleződés magam és a boldogságom iránt, azaz egy házasság saját magammal. Hölgyek, szeressétek magatokat! És igen, szingli vagyok”

-

Egyébként Adriana már volt korábban házas, 2014-ben vált el kosárlabdázó exétől, Marko Jaric-től.

Olvasd el ezt is!
Ezért vagyok 30-on (jóval) túl is szingli

Nemrég mi is írtunk egy nőről, aki magával házasodott össze, emlékszel rá? Ha nem, itt a sztori:

  • Rengeteg nő tölti azzal az életét, hogy megtalálja a lelki társát. De mit szólnál, ha azt mondanánk, elég csak a tükörbe nézned, hogy megtaláld?
  • A párkapcsolati trendek egyik legújabbja a szologámia – az önszeretet maximális kiteljesedése. Követői saját magukkal házasodnak, mert senki másra nincs szükségük ahhoz, hogy értékeljék őket, hiszen teljesen jól érzik magukat a bőrükben. Erika Anderson is szologámiában él, a következőket nyilatkozta a trendről:

"Úgy tudnám megfogalmazni, hogy magamra és magamnak mondok igent. Ezzel kifejezem, hogy teljesen jól vagyok párkapcsolat nélkül is" - nyilatkozta a WUSA-nak.

  • A 37 éves nő nemrég Brooklynban kötött házasságot, hagyományos módon: fehér ruhában, virágcsokorral a kezében. Ám nem volt mellette vőlegény. Elmondta, elege van abból, hogy mindenki arról faggatja, miért van egyedül, ezért ment hozzá saját magához. Bár tette nem minősül hivatalos házasságkötésnek, Erika szerint mégis jó módszer arra, hogy az önértékelését helyretegye. A feleség még Mexikóba is elutazott, hogy megünnepelje az évfordulóját. Hozzátette, attól függetlenül, hogy az esküvővel kinyilvánította függetlenségét, elkezdett randizni és semmi nem gátolja meg abban, hogy valakivel összekösse az életét. A legfontosabb viszont az, hogy egyedül is megtalálta a helyét, s a boldogsága ne függjön mástól.

A videót róla itt nézheted meg:

Olvasd el ezt is!
Húha! Ez a nő saját magát vette el feleségül, így fejezte ki függetlenségét