Ilyen a tökéletes DIY álomesküvő: ez a magyar lány bevállalta, az eredmény pedig fantasztikus lett!

Séllei Lilla
Menyes Barbi

Így is lehet ám esküvőt szervezni!

Olvasd el ezt is!
Ki mondta, hogy az esküvői ruhának fehérnek kell lennie? – 16 gyönyörű, színes menyasszonyiruha-ötlet

Nem mindenki vágyik többmilliós, cégek segítségével megszervezett csodalagzira, és persze kevesen is vannak, akik megengedhetik ezt maguknak. Lilla egy emlékezetes lagzit szeretett volna, de épp a második gyermekével volt várandós, így szóba sem került egy drága, puccos esküvő. Helyette ő és a férje csinált és készített mindent, persze meg kell hagyni, a tehetségük is megvolt hozzá.

Imádok kreatívkodni! Külön élveztem az esküvő előtti készülődést, meg azt, hogy így minden olyan lett, ahogyan elképzeltük. A férjem is kreatív ember, grafikus, így pompásan össze tudtunk dolgozni. Persze az sem volt elhanyagolható, hogy így nagyon olcsón hoztuk ki az egész esküvőt, a második gyerekemet vártam, nem is volt túl sok pénzünk. Ennek ellenére úgy gondolom, ha több milliót költöttünk volna az esküvőre, akkor is ugyanígy mi csináltuk volna ezeket az elemeket, a többletpénzt biztos a helyszínre és a vacsorára költöttük volna.

-
forrás: Séllei Lilla
Olvasd el ezt is!
Láttad már Cindy Crawford 1998-as esküvői ruháját? Most végre megnézheted, de készülj fel: egészen más, mint amilyenre számítasz!

A szervezés azonban így is hónapokat vett igénybe: májusban volt a nagy nap, ők januárban kezdtek el készülődni a lagzira, amit vidéken rendeztek.

Lóréven, a Duna-parton találtunk egy nagyon cuki kápolnát. Sajnos az idő nem volt kegyes hozzánk, így nem a kápolna előtt, hanem a komphoz közelebb egy szép, füves mezőn volt a szabadtéri szertartás. A vendégek álltak, mi is álltunk, két anyakönyvezető vezette a szertartást. A zenét az egyik unokatesóm kezelte. Minden nagyon laza volt. A szertartás után logózott papírhajókat úsztatott a násznép a Dunán, majd volt közös fotózás, azután pedig egy kis piknik süteményekkel.

-
forrás: Séllei Lilla

Ha pedig esküvő, ráadásul egy igazi DIY-lagzi, akkor biztosan érdekel, mit viselt a laza, várandós menyasszony az esküvőn. Eláruljuk: a szettje abszolút tökéletesen passzolt az alkalomhoz!

Egy fehér, nyári NON+ maxiruhát rendeltem, amit egy csipkeréteggel turbóztam fel. Ez egy A-vonalú ruha volt, ami azért fontos, mert nem tudhattam, az esküvő napjára mekkorára nő a hasam. A ruhát pocak fölött, mell alatt egy saját készítésű, virágos, pink, rugalmas öv fogta össze. Ez teljesen harmonizált a csokrommal és a fejdíszemmel, mivel azt is én készítettem, ugyanezekből az alapanyagokból, ugyanezzel a technikával. A cipőm egyszerű, fehér, lapos tornacipő volt, amit a fiam festett össze textilfilccel.

-
Olvasd el ezt is!
Gondoltad volna? Ilyen leánybúcsú illik hozzád a horoszkópod szerint!

Na, meghoztuk a kedved egy csináld magad-lagzihoz? Ha igen, Lilla tanácsát mindenképp érdemes megfogadnod!

"A legfontosabb a lazaság, és az, hogy a szervezés alatt a rokonság ellenkezésével nem kell törődni! Ha végül az egész esküvő olyan lesz, mint a miénk, akkor ők is jól fogják érezni magukat – ez holtbiztos!”

Nézz még több képet Lilla esküvőjéről, hátha támad tőle néhány szuper ötleted!

Nézd meg a galériánkat - 17 kép
Ilyen a tökéletes DIY álomesküvő