Ennyit számít a festék? Smink segítségével félvérré változtatta teljesen fehér bőrű modelljét a sminkes

Izabella

Nem fogsz hinni a szemednek!

Mindig is tudtuk, hogy egy jó smink csodákra képes, na, de ennyit tud változtatni az ember arcán? Az internet népe képtelen magához térni, mióta meglátta a sminkes munkáját, aki egy szinte skandináv típusú nőből félvér szépséget varázsolt.

A sminkmester megunta azokat a videókat és az előtte-utána képeket a neten, amelyek arról szólnak, hogy milyen az arc smink nélkül és milyen teljes sminkben, illetve szerinte a kontúrozás általi arcformázási trükkök is kezdenek elcsépeltek lenni. Így valami teljesen újat villantott.

Egy teljesen fehér bőrű, világos hajú nőt változtatott át félig fekete nővé. Smink segítségével teljesen átformálta az arcát.

A sok ámuldozó és csodálkozó komment mellé természetesen rengeteg szidalom is érkezett, sokak szerint nagyon durva dolog ilyet csinálni, egyesek le is rasszistázták.

A művész hozzáfűzte a képhez, hogy semmilyen bőrszín-előítélet nem társult a munkájához, csupán szeretné megmutatni kultúrák, népek, etnikumok különbségét és szépségét.

Azért szerencsére sokan egyetértettek abban: semmi gond nincs azzal, hogy a sminkes így mutatja meg tehetségét és kreativitását.

Olvasd el ezt is!
Durva! Ekkora a különbség az Instagram-smink és a valódi smink között

Te mit szólsz a képhez?