A hét gazdikeresője: Kalán néni

B. Krisztina

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Kalánka az Eszkuláp Állatvédő Egyesület védence. Tíz éves múlt, chipezett, oltott, ivartalanított, szívféregre szűrt tacskó keverék szuka. Általános, koránál jobb kondícióban, krónikus betegsége nincs. Jelenleg Budapesten látogatható.

Kalánka az ajkai gyepmesteri telepről került az egyesület gondozásába a legnagyobb hidegek idején, egy földig érő sérvvel a hasán. Megoperáltatták, egy kis sérve most is van, de ez már nem okoz problémát, a kora miatt nem ajánlják az újabb műtétet. Nagyon jó idegrendszerű, kedves, kifejezetten vicces kutya, aki imád mindenhol jelen lenni, intézkedni, felfedezni, nagyokat kirándulni, de nem igazán szeret egyedül maradni. Más kutyákkal jól kijön, a lakásban élés szabályait megtanulta. Szobatiszta, rövidebb időre egyedül hagyható, autózni tud és szeret is. A nagyváros zaja nem zavarja, a legnagyobb forgatagban sem viselkedik félénken. A gyerekeket is szereti.

Nézd meg Kalánka galériáját és ha rabul ejtette a szívedet, itt tudsz érdeklődni az örökbefogadásáról: eszkulap2016@gmail.com

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Heti gazdikereső: Kalán néni