Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

A modellügynökség

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Hivatalosan is bejelenthetjük: Jean Paul Gaultier legújabb múzsáját Axente Vanessa személyében találta meg, a tökéletes találkozás eredménye pedig egy új, egyelőre még titkos parfüm kampány lett. Ugyan Gaultier rengeteg hírességet és szupermodellt öltöztetett a 70. filmes seregszemlére, Vanessát invitálta meg, hogy közösen lépdeljenek végig a cannes-i fesztivál vörös szőnyegén.

Vanessa hétfőn érkezett Cannesba a ruhapróbára, ahol Jean Paul Gaultier külön az ő számára választott ki és igazított egy ruhakölteményt a 2017-es tavaszi haute couture kollekcióból, melynek párizsi divatbemutatóján természetesen büszkeségünk is szerepelt. Vanessa egy kulisszatitkot is elárult az outfitről: a kinézete ellenére rendkívül kényelmes volt a szexi ruha és még az extrém magassarkú is.

Kedden reggel már a hajban, majd sminkben ült Angie Moullin sztársminkes kezei közt a Martinez Hotelben, majd néhány fotó is készült a megtisztelő esemény előkészületeiről, magával a mesterrel. Később egy komplett stábbal, köztük a párizsi ügynökségének, vagyis a Viva Model Management egyik bookerével utaztak együtt kocsival a helyszínre, ami alatt folyamatosan videózták és fotózták őket.

A Croisette körúton egyből kisajátította magának a párost az ott tartózkodó közel 5000 újságíró kamerája, amit az est fénypontja, vagyis az Arany Pálmáért versenyző Egy szent szarvas meggyilkolása című dráma vetítése követett. Vanessa a főszereplők, vagyis Nicole Kidman és Colin Farrell mellett olyan hírességekkel osztotta meg a mozitermet aznap, mint Andie MacDowell, Catherine Deneuve, Eva Longoria, Josh Hartnett és a már jól ismert Miuccia Prada.

Ahogy ő is megfogalmazta Facebook oldalán: az álmok igenis valóra válnak! Vanessa Instagramján őszintén beszámolt élményeiről:

"Micsoda megtiszteltetés együtt vonulni a cannes-i filmfesztivál vörösszőnyegén Mr. Jean Paul Gaultierrel! Hálásan köszönöm, hogy meghívott és hogy a legemlékezetesebbé és legkülönlegesebbé tette!"

Osztozz te is örömünkben és nézd végig Vanessa cannes-i szereplését képekben:

Nézd meg a galériánkat - 14 kép
Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén