Sarah Jessica Parker olyat árult el, amin minden Szex és New York-rajongó megsértődik egy kicsit

Izabella

Akartuk ezt tudni?

Nemrég robbant a nagy hír, hogy hamarosan érkezik a Szex és New York harmadik mozifilmje. Ennek világszerte örültek Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda rajongói, főleg azok, akiknek kifejezetten tetszett az első és a második film is. Ugyanis nem kevesen voltak olyanok, akik nem igazán rajongtak értük, és inkább a sorozatot szerették.

Az első filmnek nagyobb sikere volt, mint a másodiknak, főleg, hogy még a szereplők közt is volt olyan, akinek a második film már nem tetszett annyira, mint a sorozat első filmesített változata.

Olvasd el ezt is!
8+1 trend, amit a Szex és New York előre megjósolt – és tényleg divatba jött 2017-ben

Kritikusoktól is kapott hideget-meleget a Közel-Keleten játszódó rész, azonban a négy főszereplő ugyanolyan jól hozta karakterét, mint a sorozatban, az események is pörgősek és szórakoztatóak voltak. Épp ezért nem is értjük, miként lehet, hogy Sarah Jessica Parker, azaz Carrie kifejezetten nem szerette a második filmet.

Nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy szerinte sok helyen elrontották a filmet, és egészen pontosan meg is tudná mondani, hogy hol. Hozzátette, attól, hogy neki nem nagyon tetszett, még elég sok pénzt hozott.

Erre csak így pislogunk:

Azért nagyon szurkolunk, hogy tényleg érkezzen a harmadik rész.