Képtelenség, de Irina Shayk dögösebb, mint valaha – először pózolt a szülés után a modell a vörös szőnyegen

Getty Images
Noémi

Vajon van, aki meglepődik azon, hogy a világ egyik legszexibb modellje a szülés után is csúcsformában van?

Olvasd el ezt is!
Megmutatta tökéletes alakja titkát! Íme 7 egyszerű, de hatásos gyakorlat Irina Shayktól, amit otthon is megcsinálhatsz

Irina Shayk már napokkal ezelőtt jelezte az Instragram-oldalán, hogy alig várja a Cannes-i filmfesztivált, így borítékolható volt, hogy ő is ott lesz a vörös szőnyegen. Így is lett: Irina kedd este először debütált a szülése után hivatalos eseményen. A modell a Hiraki című film vetítésére érkezett, a belépője pedig igen hatásosra sikeredett.

forrás: GettyImages

A 31 éves modell egy napsárga Atelier Versace-kreációt választott az eseményre, ami remekül kiemelte bronzbarna bőrét és abszolút láttatni engedte azt, hogy Irinán egy deka felesleg sincs. A szolid combvillantás is megvolt – Irina kétségkívól dögösebb, mint valaha!

Irina és a színész Bradley Cooper első gyermeke március legvégén született, és az is kiderült, milyen nevet kapott a pár kislánya. Irina egyébként április közepén már mutatott magáról egy bikinis képet, ahol szintén elképesztően csinos volt, ám a filmfesztivál volt az első alkalom a szülés után, ahol a vörös szőnyegre lépett a modell.


Irina rengetek otthon végezhető gyakorlatot csinál, hogy formában tartsa magát, nézd meg a gyakorlatsorok videóit, és próbáld ki őket te is!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Íme 7 egyszerű, de hatásos gyakorlat Irina Shayktól, amit otthon is megcsinálhatsz