Koszorúslányok álomkivitelben – ha azt szeretnéd, hogy a barátnők is tökéletesek legyenek az esküvődön

Promóció

A Bride's Babes egy egyedülálló szolgáltatást kínáló márka, amely Magyarországon elsőként foglalkozik a koszorúslányok kiszolgálásával. Számukra fontos, hogy a menyasszony mellett a koszorúslányok is a legszebb fényükben tündökölhessenek a nagy napon.

A pojekt megálmodója Szabó Doris, vele Vígh Diána esküvőszervező beszélgetett, hogy szakértőként feltehesse neki azokat a kérdéseket, amik téged is érdekelhetnek a Bride's Babes projekt kapcsán:

Milyen szolgáltatásokat nyújtotok?

Projektünk komplex, több szolgáltatásból és termékből áll.

Fő elérhető termékeink az úgynevezett "felkérő ajándékok":

"Will you be my Bridesmaid?" felirattal ellátott kártyáinkon apró, nemesfémből készített medálok találhatóak, amelyekkel a menyasszony felkérheti barátnőit, hogy segítsék őt az esküvője napján. Ilyen esetben a menyasszony minden általa kiválasztott lánynak ajándékoz egy karkötőt, amit az esküvő napjáig hordanak, ezzel jelképezve az összetartó, támogató hozzáállásukat.

Majdnem ugyanezt a célt szolgálják egyedi tervezésű neglizséink, vagyis koszorúslány-köntöseink, amelyeket a nagy napon adhat át a menyasszony a lányoknak, hogy a készülődés pillanatait is stílusosan élhessék meg. A fotókon is nagyon szépen mutat, mikor a lányok ezekben a köntösökben, s teljes harmóniában készülődnek.

A megrendelhető termékek mellett egyik fő tevékenységünk stílusos leánybúcsúk szervezése. A Bride’s Babes-party kétféleképpen is lebonyolítható. Egyfelől lehet ez olyan 3-4 órás programdélután, amelynek keretein belül a menyasszony és koszorúslányai profi stáb kezei között készülnek. Smink, frizura, ruha, kiegészítők. Ez egy teljes átalakulás, az esküvőhöz illő stílusra szabva. Másfelől a program igény szerint kiegészíthető egy workshoppal, amikor ezt az átalakulást úgy érjük el, hogy az adott alkalmi sminket és frizurát megtanítjuk a résztvevőknek, hogy a nagy napon akár saját maguknak tudják majd elkészíteni. Mindkét alkalommal a programot egyedi stílusú fotósorozattal zárjuk, amit az ország egyik legjobb fotósa készít.

Olvasd el ezt is!
Katalin hercegné kirúgott a hámból: ő is ott volt Pippa lánybúcsúján!

Honnan jött az ötlet, hogy ezzel szeretnétek foglalkozni?

Személy szerint nekem sok esküvőn volt már alkalmam részt venni vendégként, sminkesként – és olykor koszorúslányként is. Minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy az egyik legnagyobb stresszfaktort az okozza, hogy a menyasszony is és barátnői – akiknek az ő támogatásával kellene éppen foglalkozniuk – fel-alá rohangálnak, elégedetlenkednek. Ez sem a menyasszonynak, sem a koszorúslányoknak nem szerencsés helyzet. Abban láttam mindig a probléma megoldási lehetőségét, hogy ha lenne egy olyan alkalom, amikor a lányok önfeledten, stresszmentesen összehangolhatnák megjelenésüket, talán kevesebb lenne a konfliktus a nagy napon. Ráadásul, ha ez a profi csapat az esküvő napján is rendelkezésre állna, a menyasszony és koszorúslányai hátradőlhetnek egy pohár pezsgővel a kezükben, átadva magukat a szépülésnek.

Miért jó, ha egy menyasszonynak vannak koszorúslányai?

A koszorúslányok a monda szerint olyan angyalok, akik azért kísérik az oltárig a menyasszonyt, hogy megóvják őt a gonosz kívánságoktól. Tehát ha így nézzük, kulcsfontosságú szerepük van. Persze ez a hagyomány szerinti feladat kiegészül azzal is, hogy a menyasszonynak nem csupán fizikailag volna szüksége a lányokra, hogy feladják a ruháját, ékszereit, hanem egyfajta bensőséges, soha vissza nem térő pillanatot is megélhetnek ilyenkor.

"Kislányként mindannyian erre vágytunk…és most…nézzétek lányok, az Én álmom ma valóra válik…"

Ezek azok a megismételhetetlen pillanatok, amelyeket örökre a szívünkben őrizhetünk.

Mennyire jönnek be hozzánk is a külföldi trendek ezzel kapcsolatban?

Úgy vélem, az esküvői businessben pontosan olyan változások következnek be éppen, mint pár évvel ezelőtt például a sminkes vagy akár a fodrász szakmában. Gondoljunk csak bele, hogy régen mindenki melírozott hajra vágyott, ma pedig például a balayage virágkorát éljük. Teljesen más technika, amit külföldről szépen hazánk is átemelt, a klassz szakembereknek köszönhetően. Így van ez most az esküvőkkel is. Most annyira nyitott megint a piac, hogy igény van az új ötletekre, látásmódra. Az emberek manapság szeretnék megadni a módját ezeknek az eseményeknek. Talán az is segíti ezt, hogy a világ számos hétköznapi problémája mellett néha szeretnének az emberek igazán tökéletes, stílusos, egyedi pillanatokat.

Olvasd el ezt is!
10 dolog, amiben biztosan megváltozik az életed, ha a barátnőd menyasszony lesz

Szerinted milyen trendek hódítanak idén a menyasszonyoknál és koszorúslányoknál?

Ahogyan azt fentebb említettem, most nagy változásokat tapasztalhatunk az esküvői divatban. A lányok elsődleges célja, hogy kifinomult, elegáns, stílusos legyen a megjelenésük. A smink és a frizura esetében is erre a szofisztikált, mégis szexi megjelenésre törekednek. Lágy hullámok, szépen ívelt szemek, hangsúlyos száj, szép fények az arcon, és sok esetben elmaradhatatlan kellék a hajkoszorú, ami nálunk is osztatlan sikert arat idén.