Kiderült Celine Dion titka

Izabella

Sokáig nem árulta el az énekesnő.

"Every night in my dreams I see you, I feel you..." – ugye, már a te füledben is szól a Titanic dala, a My Heart Will Go On, amiről azonnal mindenkinek Celine Dion jut eszébe – na, meg persze a fiatal Leonardo DiCaprio.

A minap az énekesnő ismét előadta élőben a világszerte unásig ismételt slágert. Ezúttal a Billboard Music Awards-on dúdolhatta vele a közönség.

Celine kicsit átdolgozva adta elő a húszéves dalt, közben mögötte a kijelzőkön vetítettek ikonikus jeleneteket a Titanicból.

A gálán adott interjújából kiderült, hogy Celine Dion és rajta kívül nagyjából mindenki, aki érintett volt a dal elkészítésében, kifejezetten utálta a My Heart Will Go On-t. James Cameron, a Titanic rendezője is maximálisan a popszám ellen volt.

Ráadásul amikor Celine felvette a szám demóját, éppen nagyon rossz passzban volt, rémes hangulatot okozott nála a PMS, fájt a hasa, és éppen az egész világot utálta. Amikor elkészült a felvétel, nemcsak a férje, René Angélil sírta el magát, hanem a sláger szerzője, James Horner is. Cameron is megenyhült, és rábólintott a számra, ami aztán meghozta Celine-nek az átütő sikert, akármennyire is utálta a kezdetekkor.

A Billboard Awardson elmesélte, mit mondtak neki korábban a dalról, amin nem tud túllépni...

Azt kérdezték tőlem egyszer, ugye tudod, hogy Kate Winsletnek mindig hánynia kell, akárhányszor meghallja ezt a dalt? Erre én azt mondtam, még szerencse, hogy nem neki kell énekelnie.

- nyilatkozta Celine.

Szerintünk Kate-nek csak bűntudata van, mert nem csinált helyet Leónak azon a bizonyos ajtón, amikor a Titanic elsüllyedt...

Mindenesetre Celine már hálás, hogy igent mondott a dalra, és valószínűleg milliók örülnek neki, hogy végül elkészült.