5 tipp, hogy melegítőnadrágban is sikkes legyél

daphale.com
Ujvári Viki

A sportos darabokat nem is olyan nehéz kombinálni!

Bele se kezdünk abba, hány szezon telt már el azóta, hogy a sportos darabok kiszabadultak a konditermek falai közül és a hétköznapi viseletek közt is helyet követeltek maguknak. Így tehát térjünk a lényegre!

Olvasd el ezt is!
Te is képes vagy arra, amire Gigi Hadid! Így viseld a melegítőnadrágot szinte bármilyen alkalomra: 6 tipp

Egy internetes oldal csokorba gyűjtött pár olyan jó tanácsot, amit érdemes figyelembe venned, ha esetleg úgy döntesz, hogy melegítőnadrágot viselsz egy kicsit elegánsabb környezetben.


1) Találd meg a legjobbat!
Tudjuk jól, hogy egy-egy márkásabb darabért kicsit mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni, viszont megéri minden szempontból, és itt most nem csak a tartósságra gondolunk. Egész egyszerűen valamiért jobbak azon sportkellékek, amelyeket erre szakosodott brandek gyártanak.

2) Dobj rá egy kabátot!
Nem ebben a nyári időben, hanem majd kicsit később, ha úgy döntesz, hogy egy sportos együttesben lépsz ki az utcára, akkor az egészet dobd fel egy kabáttal. Választhatsz farmert vagy bombert, de ha szereted a kihívásokat, akkor jöhet a trench.

3) Elő a derékkal!
Egy alapból kicsit bővebb szabású alsó sokat elvehet az alakodból, de egy kis trükkel rögtön nőiessé varázsolhatod az összképet. A titok pedig a derékvonalban keresendő...

4) A cipőkérdés...
Amikor a szett alsó- és felsőrésze nem egyforma színekben tündököl, akkor ajánlatos egy magassarkú lábbelit választani, mert valamiért jobban megadja az összhatás harmóniáját, mint ha csak egy tornacipőt kapnál fel.

5) Felsőrész
Természetesen nem kell mindig a nadrághoz színben és anyagban passzoló pulcsit választanod, mert nagyon jól működik ez a darab kötött anyagokkal is. Nézd csak... Bár ősszel bőven ráérsz majd kipróbálni!

Olvasd el ezt is!
Hihetetlen, de igaz: a szabadidőnadrág utcai trenddé vált

Te sűrűn választasz ilyen nadrágot a hétköznapokon– vagy annyira nem a te stílusod?

A cikk forrása: whowhatwear.co.uk