Hihetetlen, de igaz: A szabadidőnadrág utcai trenddé vált

arabia.style.com
Ujvári Viki

Ideje a melegítők felé venni az irányt, bizony jól olvastad, ugyanis ez megint egy újabb őrület, ami újfent túlmutat az edzőtermek és a nappalid falain!

Manapság már minden trendi, amit magabiztosan viselünk, csak győzzük követni ezt a szerteágazó iparágat, mert tényleg az! Az utóbbi években egyre inkább túllépünk azon a biztos és szoros kereten, amik közt éltünk, és egyre jobban lazulnak azok az öltözködési szabályok, amik nem is olyan régen még vastag betűvel voltak kiemelve a különféle illemkönyvekben.

A legnagyobb tervezők pedig örömmel kollaborálnak olyan sportszergyártó cégekkel, akik hónapról-hónapra dobnak piacra egy-egy új kollekciót. Elég csak Riccardo Tisci-re gondolni, ő a Nike színeiben gondolta újra a szabadidős kreációk fogalmát, vagy akár az önimádatáról híres Kanye West, aki az Adidas mellett tette le a voksát, utóbbi esetében pedig már várólista van a darabokra.
Jöjjön egy mackónadrág szemle, és pár inspirációs tipp arra vonatkozólag, hogy miként építsd be ezen elemeket a ruhatáradba! Elsőre kicsit furcsán hathat, hogy a blézer és a bőrdzseki mellé egy ilyen alsó kerüljön, de mi csak azt mondhatjuk, hogy emésszük a látottakat.

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Hihetetlen, de igaz: A szabadidőnadrág utcai trenddé vált

Mit gondolsz, kipróbálod majd ezt a trendet?

Ha kedvet kaptál, válogass a JOY napok sportmárkái közül, ahol május 12-14. között kedvezményesen vásárolhatsz!

Teljes kuponlista ITT!